Ovi znaci ce u NAREDNOJ GODINI morati da se suoce sa VELIKOM BOLI, teske promjene ih cekaju!

Ovi znaci ce u NAREDNOJ GODINI morati da se suoce sa VELIKOM BOLI, teske promjene ih cekaju!

5. prosinca 2023. 0 By Maja

VAGA

Vi ste osoba koja za ljubav cini sve, za voljeno bice vi cete uvijek sve ciniti jer vama je ljubav bila i ostala na prvom mjestu. Za voljeno bice ne postoji nista sto vi ne biste ucinili, jer ljubav je vasa zivotna vodilja. Mnogo problema vas prati ali vi se borite , zajedno znate da mozete sve postici.

Ali vi cete tek da upoznate svog partnera, nazalost sa lose strane.

Vas partner ce vas prevariti, vi preko te prevare necete moci preci ali cete mnogo patiti. Necete moci da se pomirite sa tugom koja ce biti pred vama jer uvijek ste svom partneru slijepo vjerovali. Vi ste zodijak koji je vjerovao u zajednicku buducnost, ali od te buducnosti nece biti nista. Naredna godina donosi vam najvecu tugu ikada jer jako tesko ce vam pasti ta prevara.

Vi cete nastaviti dalje sa svojim zivotom mada samo teska srca.

Nece vam biti lako jer pred vama su desavanja koja ce vas mnogo povrijediti i poslije kojih nista vise nece biti isto. Sreca ce vas ipak u septembru mjesecu 2022. godine pogledati jer tad upoznajete svoju najvecu ljubav do sada.

Bicete tuzni u to nema sumnje, ali s vremenom cete nauciti da zivite sa tom tugom, ali cete i  iz svega toga izaci samo kao jaca osoba. Velike promjene jesu pred vama, ali vi ste jak zodijak koji ce znati da se suprostavi svakoj od njih. Ne gubite nadu.

Stranice: 1 2