IZABERI KARTU  i saznaj sta te ocekuje do kraja godine!

IZABERI KARTU i saznaj sta te ocekuje do kraja godine!

6. prosinca 2023. 0 By Maja

Dok zakoračamo u završne dane ove godine, zvezde nam šalju posebne signale putem karata, otvarajući vrata ka tajanstvenim saznanjima i predviđanjima. Izbor karte može biti ključ za otkrivanje skrivenih puteva sudbine i razumevanje onoga što nas čeka do kraja godine.

U ovom izazovnom, ali uzbudljivom procesu, svaka karta nosi svoje jedinstveno značenje. Saznajte kako odabrati kartu i šta vas očekuje na putovanju kroz završne dane ove godine.


 

 Izbor Karata: Prvo, oslobodite svoj um od svakodnevnih briga. Sednite na mirno mesto, dišite duboko i fokusirajte se na svoje unutrašnje misli i osećaje. Postavite nameru da odaberete kartu koja će vam pružiti uvid u ono što dolazi do kraja godine. Možete koristiti klasičan špil karata, tarot karte, ili bilo koji drugi kartični set koji vam odgovara.


 

 Karta Broj 1 –

Putovanje kroz Prošlost: Prva karta koju izaberete će predstavljati vaše putovanje kroz prošlost. Ova karta će otkriti događaje, lekcije i iskustva koja su obeležila vašu godinu. Razmislite o simbolima na karti, bojama i njihovom značenju. Možda će vam ova karta pomoći da bolje razumete svoj rast i promene tokom proteklih meseci.


 

 

 Karta Broj 2 –

Trenutno Stanje: Druga karta koju izaberete će vam osvetliti trenutno stanje. Proučite pažljivo simbole i boje na karti kako biste dobili uvid u svoje trenutne izazove i blagoslove. Ova karta će vam pomoći da prepoznate aspekte vašeg života koji trenutno zahtevaju pažnju i fokus, kao i da shvatite gde se trenutno nalazite na svom putu.


Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2