NAJSRECNIJI ZODIJAK za CETVRTAK,7.decembar: Nemojte ocekivati CUDO vec uzivajte u zivotu!

NAJSRECNIJI ZODIJAK za CETVRTAK,7.decembar: Nemojte ocekivati CUDO vec uzivajte u zivotu!

6. prosinca 2023. 0 By Lala

OVAN

Za vas je najbolje da se okrenete danima koji slede, jer ovaj nece biti u vasem znaku. Nesto nece ici kako treba i vreme je da ne cinite gore. Od vas se ceka da budete strpljivi jer verujte da ce vam se isplatiti.

 

BIK

Od vas se ceka da budete uporni i da se zna da cete ici za ciljem. Ako  i niste  do sada znali sta cete, danas cete opredeliti. Niste ni svesni kako dani brzo idu, pa cete se danas zapitati  sta ste sve propustili.

 

BLIZANCI

Od vas se ocekuje  da postanete mnogo azurniji.Vreme je da se malo okrenete napred i da sevise ne oslanjate na partnera. Vreme je da budete neko ko ce morati da pokaze paznju.

 

RAK

Ovog dana cete morati da se nadjete na velikoj prekretnici.Bicete stavljeni pred jednu veliku odluku. Sta je najbolje za vas  necete ni znati, ali cete danas morati da donesete vaznu odluku.  Bice to veliki preokret.

 

LAV

Ne znate kuda cete se okrenuti ali vase srce kuca   za jednom osobom. Zato cete se radovati  sto vam ljubav stize nenadano i brzo. Jos samo da vam bude i uzvracena i sve ce biti u redu.Danas stavljate partnera na ispit.

 

DEVICA

Zadnji cetvrtak u ovoj godini je danas, i bice za vas najlepsi dan.  Vreme je da se zna sta vam je ciniti, pa nemojte mnogo razmisljati. Pustite srcu na volju, jer danas ce pasti neciji pogledi i bice vam uzvracena ljubav za ljubav.Srecnik ste dana!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2