Do kraja decembra SLEDE POMIRENJA sa bivsim ljubavima…

Do kraja decembra SLEDE POMIRENJA sa bivsim ljubavima…

16. prosinca 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se okrenete boljim koracima i novim ponudama. Ponude koje slede bice jako primamljive i za vas, a kamoli za druge. Pazite da vam se ne desi promasaj jer ce neko zeleti da vam sansu preotme.Budite oprezni i grabite sve  za sebe.

 

BIK

Od vas je neklo vec digao ruke, mada vas je dugo cekao. Neko cija je ljubav bila suvise jaka, konacno ce da pocne da bledi. Vase ce misli da selome oko stare veze i nove ljubavi.Lako mozete izgubiti na obe strane, pa budite pametni da dobijete bar na jednoj.

 

BLIZANCI

Optereceni ste necim sto sledi, a da ne znate zasto. Sve je to tako jednostavno i kontinuirano.Mozda se unapred plasite nekih nepredvidjenih situacija.Verovatno ste zato pod pritiskom kojeg ne mozete da se oslobodite.

 

RAK

Mozda je vreme da preuzmete kormilo svoga sopstvenog zivota.Necete dozvoliti da upravljaju ono koji su vas posvadjali sa voljenim. Vreme je da se sredite i da pocnete traziti sansu. Sledi vam pomirenje kojem se nikako niste nadali.

 

LAV

Osecaj vas  vodi da se okrenete ka ljubavi svoga zivota. Mnogi vas ogovaraju i odvracaju od jednog lika. Cine sve to iz ljubomore sto biste bili srecniji od njih. Ne dajte da vas odvrate zlobnici, idite preko  prepreka do cilja.

 

DEVICA

Vase  srce ce da kuca u smeru kazaljke, jer osecate da vam treba vremena.  Neko vas je stavio pred svrsen cin, a to je  odluka koju morate doneti.  Osecate da vam je vremena sve manje, a morate doneti konacnu odluku.

Nastavak na sledecooj strani…

Stranice: 1 2