Do kraja decembra SLEDE POMIRENJA sa bivsim ljubavima…

Do kraja decembra SLEDE POMIRENJA sa bivsim ljubavima…

16. prosinca 2023. 0 By Lala

VAGA

Imat skoro dvadeset dana da resite sta cete!  Dobro razmislite i dva puta vagajte.Vazno je da budete sigurni u svoje odluke, i da se osigurate da ce biti ispravne.  Budite odlucni ali i trezveni.

 

SKORPIJA

Suvise ste zakomplikovali  svoju zivotnu situaciju, i morate je ziveti. svesno ste pogresili kod poslednje veze, ali sta je-tu je! Da biste ucinili bilo sta, sada je vec kasno. Precrtajte tu vezu i krenite dalje.

 

STRELAC

Trebace vam dosta da se trgnete i pokrenete. Uci cete u vezu, a da niste ni svesni da ste to uradili iz inata. Sadasnji partner ce vas povrediti, i vi cete odmah naci drugog da mu se osvetite.Kasnije cete shvatiti gresku.

 

JARAC

Vasa ljubav voli  da se zna da ste posebno bice jednoj osobi. U svojoj se kozi osecate nesigurno i stalno  zelite potvrdu ljubbavi. Uslovljavate partnera da vam stalno daje izjave ljubavi, i govri da vas voli. Razmislite na sta ce to liciti kasnije!

 

VODOLIJA

Ne znate da vas jedna riba voli i da zeli sa vama da udje u vezu. Shvaticete to u narednim danima i bicete zadovoljni i srecni. Malo cete biti iznenadjeni sto to niste primetili ranije. Ali nikad nije kasno kada se iskreno voli.

 

RIBE

Da ste se zaljubili u nekoga znaju svi, ali da cete biti voljeni, tek cete se uveriti vi. Bice to od strane jedne osobe koja vas  voli  odavno, ali ce tek sada dati osecanjima na volju. Vreme je da se voli onako kako srce zapoveda i da budemo u sluzbi srca.

 

Stranice: 1 2