Vage ce doneti konacnu odluku, Ribe ce se svadjati, Vodolije rade neumorno…

Vage ce doneti konacnu odluku, Ribe ce se svadjati, Vodolije rade neumorno…

16. prosinca 2023. 0 By Lala

OVAN

Vasa  ljubavna situacija ce se znatno menjati iz dana u dan. I vi ste zapali  za oko nekome koga ste dugo  cekali. Odavno ste se nadali da ce ovo da bude nedostizno, ali konacno cete da docekate i taj dan.

 

BIK

Vase emocije se polako stisavaju i osecate kao da vas nesto  steze u grudima. Osecaj koji vas steze, govori vam da se vasa ljubav gasi. Polako ali sigurno, kao se iseljavate iz necijeg srca. Nesto se desilo, a niste svesni zasto.

BLIZANCI

Sa strane svoga partnera osecate pomanjkanje ljubavi.Ona vas vodi u neki drugi period i drugacije poimanje ljubavi. Vi ste samo cekali da partner pokaze osecanja, ali se ni vi niste trudili da se pokazete.

 

RAK

Vec cete se  radovati da se  dese neke stvari, a vama ne prilici da zurite. Vise volite da sve tece kako treba i da ide spontano. Vreme je da pokusate samo da nekim delom doprinesete da bude na bolje.

 

LAV

Vasa je sreca da se usmerite druzenju sa jednim  bikom.Od vas se ceka da budete upoznati sa onim ko vas je osvojio, kako ne biste pogresili.Ako ste do sada i gresili, vreme je da vise ne gresite.

 

DEVICA

Vasa ljubav je  trenutno pod upitom  i ne mozete se snaci da je popravite.   Bicete zadovoljni onim sto vas je trenutno povuklo da se bar izvinete za neke greske. Moracete da pogledate istini u oci.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2