Vage ce doneti konacnu odluku, Ribe ce se svadjati, Vodolije rade neumorno…

Vage ce doneti konacnu odluku, Ribe ce se svadjati, Vodolije rade neumorno…

16. prosinca 2023. 0 By Lala

VAGA

Vec ste se upustili u nesto gde  niste morali, ali  gledajte kako cete dalje. Od vas ce se  ocekivati da se okrenete  boljim resenjima. Ako ste i odlagali do sada, sada cete morati doneti veliku odluku. Bice konacna i zrela!

 

SKORPIJA

Suvise ste ponositi i kao da ste u svadji sa celim svetom. Vreme je da se dozovete pameti i da se spustite na zemlju. Vasa sreca ce da se stavi pod znak pitanja i vreme je da se urazumite.Budite razumniji, jer to vam je preko potrebno.

 

STRELAC

Konacno ste se sredili i sada idete za srcem  i sledicete jednog  jarca. Vreme je da se  vase srce spoji sa njegovim i da se okrenete samo njemu. Srca ce vam konacno poceti da kucaju u ritmu ljubavikoja ce vas poneti.

 

JARAC

Idete ka jednom strelcu koji vam je ponudio vase srce.  Srca ce vam uskoro poceti da igraju  u ritmu zvanom harmonija.Konacno cete se naci na  istoj talasnoj duzini, i bicete jako  zadovoljni.Kad srce zakuca, bicete  pogubljeni od srece.

 

VODOLIJA

Puni ste obaveza i radite neumorno, pa se okrenite  malo i  sebi. Srce vam je puno ljubavi, ali nemate vremena da se usmerite ka njoj. I mada ste zaljubljeni, to niko ne moze da zna, jer ne otkrivate svoja osecanja.Imacete sansu da ih pokazete ovih dana.

RIBE

Imacete  nervozu ovih dana koja ce vas terati da se svadjate. Mnogi iz vase okoline su vam stali na zulj, a sada im zelite vratiti za sve. Deluje kao da se svima svetite na taj nacin, a to vam nije dobro.Pazite, nemojte da rusite sve mostove za  sobom.

 

Stranice: 1 2