LJUBAVNI HOROSKOP za 23.decembar:Evo kome ce SUBOTA biti dan za SRECU!

LJUBAVNI HOROSKOP za 23.decembar:Evo kome ce SUBOTA biti dan za SRECU!

22. prosinca 2023. 0 By Lala

 

Subota, dan odmora i relaksacije, donosi jedinstvene prilike za svaki astrološki znak da se poveže s voljenima. Kroz ljubavni horoskop, istražićemo kako će Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Devica, Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Ribe doživeti ljubavne aspekte tokom ovog vikenda. Bez obzira da li ste u vezi ili sami, svaki znak ima svoje posebne izglede za ljubavne trenutke.

 

 

Ovan (21. mart – 19. april)

Ovnovi će subotu doživeti kao priliku za zabavu i akciju s voljenima. Aktivnosti na otvorenom ili sportske igre mogu unaprediti vašu povezanost s partnerom. Slobodni Ovnovi mogu se otvoriti za nova prijateljstva na društvenim okupljanjima.

 

Bik (20. april – 20. maj)

Bikovi će uživati u subotnjoj udobnosti s voljenom osobom. Dan proveden kod kuće, uz dobru hranu ili zajednički film, pružiće vam osećaj sigurnosti. Slobodni Bikovi mogu razmisliti o opuštenom izlasku s prijateljima.

 

 Blizanci (21. maj – 20. jun):

Blizanci će subotu doživeti kao dan komunikacije i razmene ideja. Razgovori s partnerom mogu unaprediti vaš odnos. Slobodni Blizanci mogu očekivati zanimljive razgovore i neformalna druženja.

 

Rak (21. jun – 22. jul):

Rakovi će se fokusirati na porodičnu toplinu i intimnost. Subota je savršena za kućne aktivnosti i deljenje vremena s najbližima. Slobodni Rakovi mogu uživati u prijatnim trenucima s prijateljima.

 

Lav (23. jul – 22. avgust):

Lavovi će subotu doživeti kao priliku za iskazivanje pažnje prema voljenima. Romantična večera ili planiranje nečega posebnog unaprediće vaš ljubavni život. Slobodni Lavovi mogu privući pažnju nekoga ko deli slične vrednosti.

 

Devica (23. avgust – 22. septembar):

Device će subotu posvetiti intimnim razgovorima i dubljem povezivanju s partnerom. Razmena osećanja unaprediće vaš odnos. Slobodne Device mogu privući nekoga kroz duboke i smislene razgovore.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2