LJUBAVNI HOROSKOP za 23.decembar:Evo kome ce SUBOTA biti dan za SRECU!

LJUBAVNI HOROSKOP za 23.decembar:Evo kome ce SUBOTA biti dan za SRECU!

22. prosinca 2023. 0 By Lala

Vaga (23. septembar – 22. oktobar):

Vage će uživati u subotnjoj lepoti i estetici. Poseta umetničkim događajima ili šetnja u prirodi s voljenom osobom pružiće vam inspiraciju. Slobodne Vage mogu privući nekoga ko deli njihov smisao za lepotu.

 

 

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar):

Škorpije će subotu doživeti kroz emotivne i duboke trenutke s voljenima. Fokus na zajedničkim vrednostima unaprediće vašu vezu. Slobodne Škorpije mogu očekivati slične vrednosti kod potencijalnih partnera.

 

Strelac (22. novembar – 21. decembar):

Strelčevi će subotu doživeti kroz slobodu i avanturistički duh. Planiranje nekog nekonvencionalnog izlaska s voljenom osobom donosiće vam radost. Slobodni Strelčevi mogu privući nekoga kroz zajedničke avanture.

 

Jarac (22. decembar – 19. januar):

Jarčevi će subotu posvetiti planiranju budućnosti s voljenom osobom. Razgovori o ciljevima i zajedničkim planovima unaprediće vaš odnos. Slobodni Jarčevi mogu privući pažnju nekoga ozbiljnog i ambicioznog.

 

Vodolija (20. januar – 18. februar):

Vodolije će subotu doživeti kroz slobodu izražavanja i inovativnosti u ljubavi. Isprobavanje nečega novo i nekonvencionalnog unaprediće vašu vezu. Slobodne Vodolije mogu privući nekoga kroz originalnost i kreativnost.

 

 

Ribe (19. februar – 20. mart):

Ribe će subotu doživeti kroz emocionalnu povezanost s voljenom osobom. Izražavanje ljubavi kroz nežne gestove i pažnju unaprediće vaš odnos. Slobodne Ribe mogu privući nekoga ko deli njihovu osećajnost.

 

Subotnji ljubavni horoskop pruža uvid u to kako različiti znakovi doživljavaju ljubav tokom ovog vikenda, fokusirajući se na aspekte povezanosti i intimnosti bez naglaska na seksualnim detaljima. Bez obzira na vaš ljubavni status, subota je prilika da se prepustite pozitivnim emocijama i uživate u jedinstvenim trenucima s voljenima ili potencijalnim partnerima. Neka ljubav bude nežna, topla i ispun

Stranice: 1 2