Praznicna sovica donosi savet na oprez i pismo! Izaberi i vidi sta!

Praznicna sovica donosi savet na oprez i pismo! Izaberi i vidi sta!

24. prosinca 2023. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI PRAZNICNU SOVICU BROJ 2

Vi koji ste izabrali praznicnu sovicu pod rednim brojem dva , imate malo pismo kao znak poruke. Ono je zapecaceno i vreme je da se zna sta je glavno i odlucujuce.

U vasem srcu  je ono sto vas tera napred i tera vas na veliku nadu.Uprkos  tome  vi zaista imate veliku nadu da cete se uspeti da ostvarite u svemu  sto zelite. Vasa nada je vezana za ono sto vas vodi, ali cete morati shvatiti da ste na putu koji vam nece biti povoljan.Mada vase nade nece biti ostvarene, ipak necete moci da odolite suzama. Mozda praznicni dani donesu nova poznastva.

AKO STE IZABRALI PRAZNICNU SOVICU BROJ  3

Vi koji ste izabrali praznicnu sovicu broj tri, ceka veliko iznenadjenje.  Od vas se ceka da budete  ponosni jer cete zaista uzeti nesto lepo. Vreme je da vam se cestita na necemu, a na cemu, videcete  uskoro. Vreme je da se radujete, i  da se zna kuda vas vode vase nove sanse.

Iskoristili ste ono  sto ste mogli i na vasu veliku srecu, vreme je bilo da uspete. Praznicni dani ce vam biti lepi, od vas se ceka da ih proslavite kako treba.Uzivacete vrlo ponosito i hvaliti se svojom srecom.

Savet praznicne sovice je da budete umereni i da se zna  da i sreca ima rok trajanja.Ako se budete mnogo hvalisali, a ne doprineli da bude jos veca, nece  trajati vecno.

Stranice: 1 2