Rakovi ce podrzati odluku srca, Ribe od tuge do srece, Bikove muce troskovi…

Rakovi ce podrzati odluku srca, Ribe od tuge do srece, Bikove muce troskovi…

24. prosinca 2023. 0 By Lala

VAGA

Konacno cete se moci da okrenete jednoj osobi do koje vam je stalo. Ona i sama ceka na vase korake, a vi se pokusajte izjasaniti. Verujte da  ce vasa osecanja  da budu  vazeca i rado prihvacena, ali i uzvracena.

 

SKORPIJA

Ne znate kako cete dalje i sta da cinite. U moru svojih radnih obaveza, vi cete imati i vecih dilema na emotivnom planu. Vreme je da se srede  neke odredjene stvari, i da bar na jednom odredjenom polju  briljirate.

 

STRELAC

Radujte se  sto cete moci da pridjete jednom raku koji vas vec voli. Odavno osecate da cete uskoro da budete skupa, ali tako brzo! Svakako se niste nadali da vas voli tajno kao i vi njega, i da ce se vasa osecanja pokazati obostranim.

 

JARAC

Ne znate  kuda  cete dalje i sta vas  vodi napred. Osecate da gubite i snagu i volju, ali kao da vas neka nevidljiva sila gura napred. Da li vas to vodi nada da cete se naci na pola puta sa jednom  neznom osobom?

 

VODOLIJA

Malo cete zaostati u nekim odredjenim  koracima, ali vam nije zamerke.  Sve dok ne trpite komentare i kritike, smatrate da je u redu. Zato se opustite  i pokusajte da ne mislite da morate bas sve da postizete u roku.

 

RIBE

Imate osecaj da vam nesto nedostaje, ali je vreme  da se uverite sta je to.Niste ni svesni sta sve moze  da se izdesava za kratko vreme. Tako ce vasu tugu zbog neceg iz proslosti, da zameni radost.Vreme je za novu ljubav!

Stranice: 1 2