Do kraja sedmice:Dva znaka se jedva nose sa bolom,Vodolije pate,a Ribe se kaju …

Do kraja sedmice:Dva znaka se jedva nose sa bolom,Vodolije pate,a Ribe se kaju …

27. prosinca 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da budete mnogo odlucniji jer vise nema cekanja. Pokazite da ste svesni  svojih nedostataka, a to je odlucnost. Nesto ce vas snaci na brzinu, te cete morati doneti odluku bez odugovlacenja.

 

BIK

Vreme vam ne ide u prilog, pa resavajte sta morate. Od vas se ceka da se latite posla i pocnete se ponasati mnogo zrelije. Vreme je da se prestanete ponasati detinjasto  i da znate sta vam je ciniti. Tracili ste vreme a sada vise ne smete ni dana.

 

BLIZANCI

Vasa prica tece  bolje nego se i ocekivali. Konacno ce vam ici u prilog desavanja koja slede. Samo neka traju i neka potraju, jer sve sto je lepo i treba da traje.Vreme je da se zna  da ste dugo cekali srecnije dane.

 

RAK

Vec osecate tugu koja vas grize i lomi se vise i vise. Jedva se nosite sa tugom koja vas ubija i ne znate dokle cete tako moci.Nesto se desilo u vasem zivotu i jako vas boli. Vreme je da  zacele vase tuge i da se dese nove radosti.

 

LAV

Osecaj u grudima vas nosi  ka jednom raku koji vas  voli. Da i vi volite njega, jasno vam je, ali nikako  da se nadjete na pola puta. Vas remeti ponos, a njega nelagoda da cete ignorisati njegovu ljubav. Vreme je da se  izjasnite.

 

DEVICA

Jedva se nosite sa bolom koji vas gusi i koji vas  unistava. Kao da ste sada progledali, pa niste shvatali, ni videli ranije sta se zbiva. Srce vam je puno  tuge i vreme je da se  malo oraspolozite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2