Do kraja sedmice:Dva znaka se jedva nose sa bolom,Vodolije pate,a Ribe se kaju …

Do kraja sedmice:Dva znaka se jedva nose sa bolom,Vodolije pate,a Ribe se kaju …

27. prosinca 2023. 0 By Lala

VAGA

Vasa sreca je da se uspevate nositi  sa onim sto je. Vreme je da se nadjete  na odredjenom  pravcu koji vodi do resenja. Vasa  ljubav je ocigledna, a li vasa veza trpi velike prepreke. Da li cete se i dalje   uspeti da nosite sa svime.

 

SKORPIJA

Ne znate kuda cete se okrenuti ali morate  ici za prioritetnim resenjima. Vreme je da se vase srce  usmeri ka boljim resenjima.Niste bas jaki da se radujete odredjenim  stvarima. Morate dati srcu na volju.

 

STRELAC

Ne dajte da vas neko osudjuje sto ne zelite vezu sa njim. Vase srce voli nekoga i zelite da tako bude i dalje. To sto vas  i dalje kritikuju  ljudi oko vas sada  vam bas i nije vazno jer vi dobro znate sta je ono sto zelite za sebe.

 

JARAC

Dani koji su pred nama ce doneti mnogo toga. To je ono sto moramo da kazemo. Moguce je da cete doci do svog cilj i dobiti ono sto zelite. Vazno je znati sta je ono sto je najbolje za vas. Sve je moguce.

 

VODOLIJA

Moramo biti iskreni prema vama i reci da osoba za koju se borite ne zasluzuje vasu ljubav. Samo nemojte da odustajete od sebe  vec od osoba koje ne znaju da vas cene. Cuda su moguca kada su u pitanju dani koji su pred nama.

 

 

RIBE

Moramo da kazemo da je jasno da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Ovo ce biti dani kada mogu da uslede velika iznenadjenja. Mislite o tome.

Stranice: 1 2