Najljepsi trenuci pocinju za Raka,Lava,Ovna i Vodoliju,a evo i zasto!

Najljepsi trenuci pocinju za Raka,Lava,Ovna i Vodoliju,a evo i zasto!

2. siječnja 2024. 0 By Maja

Ciganske karte otkrivaju sta svakog zodijaka ocekuje na polju ljubavi. Ko ce biti najsretniji u ljubavi?

OVAN

Vi cete biti samo sretni jer napokon cete sa voljenom osobom uspjeti da rijesite neke probleme koji vas duze vrijeme prate. Sreca vam je naklonjena kao nikad do sada jer pred vama je period u kojem cete samo za iskrenu ljubavnu srecu znati.

 

BIK

Pred vama su desavanja koja vam se i nece mnogo dopasti. Vi cete biti tuzni jer cete imati osjecaj da vasoj vezi dolazi kraj. Po ciganskim kartama vama je velika tuga predvidjena. Nece vam biti lako jer raskid ce doci neocekivano.

 

BLIZANCI

Pred vama su desavanja koja ce vam slomiti srce. U periodu koji je pred vama dolazi do velikih nesuglasica i samim tim so saznanja istine koja ce vas emotivno srusiti. Saznajete istinu o voljenoj osobi koja ce vam samo suze donijeti.

 

RAK

Vi cete biti sretni i zadovoljni jer pred vama su desavanja u kojima cete vi samo uzivati. Necete imati razloga za brigu jer vi sa voljenom osobom ostvarujete jedan veliki san. Vrijeme je i bilo da vam sve krene na bolje. Za tu ljubav vi ste se borili.

 

LAV

Sreca dolazi slobodnim lavovima jer pred njima je poznanstvo koje ce sve na bolje da promjeni. Napokon cete sresti onu pravu osobu, osobu koja ce vas iskreno voljeti. I lavovi koji su u vezi za probleme nece znati, ali za srecu hoce.

 

DJEVICA

U periodu koji je pred vama vi cete sa svojim partnerom donijeti jednu odkuku koja ce vam jako tesko pasti. Kao da se vasa veza blizi kraju, ali vi to ne zelite da prihvatite. Privremeni raskid je najbolje rijesenje jer drugacije necete moci spasiti vasu vezu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2