Mnogi ce se naci na zivotnoj raskrsnici,samo ce jedan znak stati na LUDI KAMEN!

Mnogi ce se naci na zivotnoj raskrsnici,samo ce jedan znak stati na LUDI KAMEN!

2. siječnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Promena koja vam treba je vase ponasanje. Ne dajte da vas vise smatraju nevaznim u svemu, i gledajte da ucestvujete u svim desavanjima. Zasto da vase poene grabe za sebe drugi, i da se kite vasim perjem?

 

BIK

Od sada cete morati da preuzmete obaveze na sebe.Nema vise bezanja od njih, niti cekanja da ih neko drugi za vas ispunjava. Vreme je da se  okrenete ozbiljnijim temama i da se konacno pokazete kao zreli i odgovorni.

 

BLIZANCI

Dosta je bilo vaseg sebicluka i vreme je da se naucite da delite.Vasa  situacija je takva da se vise ne oslanjate na slabije od sebe. Ako ste to i cinili do sada, verujte  da je pravo vreme da budete drugaciji.

 

RAK

Uvek ste cutali i trpeli, i sada je red da se izdignete iznad i lupite sakom od sto. Neka to bude jedina vredna promena u ovom mesecu. Dosta ste drugima cinili na volju, vreme je da cinite sebi po volji.

 

LAV

Mozda biste da se tesite picem, ali nemojte to da cinite. Ako vas bivsa voli, vratice vam se, ako vas ne voli, nece. Gledajte na to realno i zrelo, umesto sto su vam case postale sestre sa kojima budni docekujete  jutra.

 

DEVICA

Nalazite se na zivotnoj raskrsnici koja vas ceka da se odlucite. Stotine su staza ispred vas, i nikako da se odlucite. Rado biste da vam neko kaze kuda, ali to morate odluciti sami. Ako pogresite, sami cete i snositi posledice.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2