Ovan stize do cilja, Rak dobija neverovatnu ponudu, Skorpija upoznaje svoju srodnu dusu…

Ovan stize do cilja, Rak dobija neverovatnu ponudu, Skorpija upoznaje svoju srodnu dusu…

3. siječnja 2024. 0 By Maja

Tarot nam pruža uvid u ono što nam zvezde mogu otkriti tokom ovog vremena. Svaki znak Zodijaka ima svoj jedinstveni put i izazove, a kroz Tarot, dobijamo priliku da bacimo pogled na ključne trenutke koji nas očekuju u toku godine. Bez obzira na to jeste li Ovan koji juri ka postavljenim ciljevima, Rak koji će doživeti iznenađenja u karijeri, ili Škorpija koja će pronaći srodnu dušu, ovo je horoskop za sve znakove redom.

 

OVAN (21. mart – 19. april):

Tarot za Ovna ukazuje na završetak dugotrajnog projekta ili napornog perioda. Kralj mačeva simbolizuje jasnoću i odlučnost, što znači da će Ovnovi tokom 2024. godine stići do postavljenih ciljeva. Očekuje vas period uspeha, priznanja i samopouzdanja. Emotivno, Kralj štapova ukazuje na strastvene i hrabre ljubavne avanture. Ako ste slobodni, očekujte uzbuđenja koja će vam doneti susret sa zanimljivom osobom.

 

BIK (20. april – 20. maj):

Tarot za Bika pokazuje da je 2024. godina vreme za lični razvoj. Princ štapova ukazuje na entuzijazam i spremnost za istraživanje novih područja. Biku će se pružiti prilika da proširi horizonte, bilo kroz putovanja, obrazovanje ili duhovni razvoj. Na ljubavnom planu, Kralj pehara simbolizuje duboke i iskrene emotivne veze. Biku se otvara prostor za stabilne i podržavajuće odnose.

 

BLIZANCI (21. maj – 20. jun):

Tarot za Blizance naglašava značaj komunikacije i izražavanja ideja. Kralj pehara i Princ mačeva ukazuju na potrebu za jasnim izražavanjem emocija i stavova. Blizanci će imati priliku da se istaknu u komunikaciji na poslu, a istovremeno će se otvoriti prostor za dublje razumevanje u ljubavnim odnosima. Slobodni Blizanci mogu očekivati zanimljiva poznanstva koja se temelje na intelektualnoj povezanosti.

 

RAK (21. jun – 22. jul):

Tarot za Raka donosi iznenađujuće i pozitivne promene u karijeri. Karta Kralja novčića ukazuje na finansijski uspeh i neočekivane prilike za napredovanje. Rak može dobiti neobičnu ponudu ili priznanje za svoj rad. U ljubavi, Princeza mačeva simbolizuje oštru i analitičku perspektivu. Rak će doživeti razvoj u emotivnim odnosima, a slobodni Rakovi mogu očekivati uzbudljiva poznanstva.

 

LAV (23. jul – 22. avgust):

Tarot za Lava donosi pozitivne promene u porodičnom okruženju. Kralj štapova simbolizuje entuzijazam i dinamičnost, a ove energije će se preneti na domaćinstvo Lava. Očekujte radost, zajedništvo i harmoniju u porodičnim odnosima. U ljubavi, Princ novčića ukazuje na stabilnost i materijalnu podršku koja će doprineti jačanju veza. Slobodni Lavovi mogu pronaći ljubav u krugu prijatelja ili kroz društvene događaje.

 

DEVICA (23. avgust – 22. septembar):

Tarot za Devicu ukazuje na potrebu za oslobađanjem od starih obrazaca i ograničenja. Princ pehara simbolizuje emotivnu obnovu i spremnost da se suočite s dubokim osećajima. Devica će tokom 2024. godine raditi na ličnom rastu i oslobađanju od tereta prošlosti. Na ljubavnom planu, Princeza novčića ukazuje na pragmatičan pristup i pažljivo biranje partnera. Važno je da Device slušaju svoje instinkte i prate svoje srce.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2