Ovan stize do cilja, Rak dobija neverovatnu ponudu, Skorpija upoznaje svoju srodnu dusu…

Ovan stize do cilja, Rak dobija neverovatnu ponudu, Skorpija upoznaje svoju srodnu dusu…

3. siječnja 2024. 0 By Maja

VAGA (23. septembar – 22. oktobar):

Tarot za Vagu naglašava potrebu za balansom između ličnih i profesionalnih aspekata života. Princ novčića ukazuje na poslovne prilike koje zahtevaju pažljivo planiranje. Vaga će biti inspirisana da pronađe harmoniju između karijere i ličnih ciljeva. U ljubavi, Kralj mačeva simbolizuje jasnoću u komunikaciji i rešavanju nesporazuma. Vage će doživeti dublje emotivne veze, a slobodne Vage mogu pronaći ljubav na nekom društvenom događaju.

 

ŠKORPIJA (23. oktobar – 21. novembar):

Tarot za Škorpiju donosi susret sa srodnom dušom. Karta Dva štapova simbolizuje partnerstvo i saradnju koja će doneti uzajamno razumevanje i podršku. Škorpije će doživeti emotivni procvat, bilo kroz novo poznanstvo ili dublje povezivanje s postojećim partnerom. Na poslu, Princ mačeva ukazuje na mentalnu jasnoću i uspeh u komunikaciji. Škorpije će se istaći u timskom radu i izazovnim situacijama.

 

STRELAC (22. novembar – 21. decembar):

Tarot za Strelca ukazuje na dinamičan period na poslovnom planu. Kralj novčića simbolizuje stabilnost i finansijski uspeh koji će Strelac postići. Očekuje ih priznanje za rad i mogućnost za proširenje poslovnih područja. U ljubavi, Princ pehara ukazuje na strastvene i uzbudljive trenutke. Strelci će doživeti emotivni procvat, a slobodni Strelci mogu očekivati uzbudljiva poznanstva.

 

JARAC (22. decembar – 19. januar):

Tarot za Jarca donosi naglasak na ličnom razvoju i introspekciji. Karta Deset mačeva ukazuje na završetak nečega što više nije potrebno u životu Jarka. Ovaj period označava oslobađanje od tereta prošlosti i spremnost za novi početak. U ljubavi, Princeza mačeva simbolizuje slobodu izražavanja i otvorenost prema novim iskustvima. Jarac će doživeti emotivni procvat kroz ličnu transformaciju.

 

VODOLIJA (20. januar – 18. februar):

Tarot za Vodoliju ukazuje na potrebu za povezivanjem s okolinom. Princ štapova simbolizuje entuzijazam i želju za širenjem društvenih veza. Vodolija će se istaknuti u grupnim aktivnostima i izgraditi snažnu mrežu podrške. Na ljubavnom planu, Kralj mačeva ukazuje na jasnu komunikaciju i emocionalnu dubinu. Vodolije će doživeti harmonične ljubavne odnose, a slobodne Vodolije mogu pronaći ljubav kroz prijateljstvo.

 

RIBE (19. februar – 20. mart):

Tarot za Ribe donosi fokus na kreativnosti i izražavanju. Kralj štapova simbolizuje kreativnu inspiraciju i liderstvo. Ribe će imati priliku da pokažu svoje umetničke talente i da se izraze na različite načine. U ljubavi, Princ štapova ukazuje na strastvene i uzbudljive trenutke. Ribe će doživeti emotivni procvat, a slobodne Ribe mogu očekivati spontana i romantična poznanstva.

 

Zaključak: Putovanje Kroz Tarot

Ovaj Tarot horoskop pruža uvid u ključne događaje koji će oblikovati 2024. godinu za svaki znak Zodijaka. Bez obzira na izazove i radosti koje donosi, važno je da svaki znak prati svoj unutrašnji vodič i otvori se za prilike koje se pojavljuju. Putovanje kroz Tarot pruža jedinstvenu perspektivu i podstiče svakog pojedinca na lični rast, ljubav i uspeh. Srećno putovanje kroz 2024. godinu!

Stranice: 1 2