Izaberi NALJEPSU PTICU i saznaj kakve VIJESTI ti DONOSI!Jedna te UPOZORAVA LAZNE NADE!

Izaberi NALJEPSU PTICU i saznaj kakve VIJESTI ti DONOSI!Jedna te UPOZORAVA LAZNE NADE!

13. siječnja 2024. 0 By Maja

PTICA BROJ 2

Ti si osoba koja je uvijek mislila najmanje na sebe. Veliki si humanista koji pomaze svakome, dok svoju srecu znas da ostavis na zadnje mjesto. Neko si ko je u zivotu prosao mnogo i ti vrlo dobro znas kako je ne imate. Zelis da pomognes drugima, ali isto tako naravno zelis srecu i za sebe.

Ta sreca tebi nazalost nije uvijek bila naklonjena, ali ti si uvijek imao velike nade da ce ona pokucati na tvoja vrata. Ptica koju si izabrao donosi ti vijesti da ce se u tvom zivotu uskoro sve promjeniti. Pred tobom su predibne promjene kako u tvom poslovnom, tako i u privatnom zivotu. Sve ce da ti podje za rukom jer sreca ce postati tvoja vjerna pratilja. Mnogo toga ce samo na bolje da ti krene jer ti ces uspjeti da ostvaris sve svoje zelje.

 

PTICA BROJ 3

Ljubavna sreca je tebi od velikog znacaja, ali pred tobom je period koji bi ti mogao donijeti veliku tugu. Ptica koju si izabrao donosi ti vijesti koje se ticu tvoje ljubavne srece. Naime ti ces u narednom periodu da upoznas jednu osobu i ludo ces da se zaljubis u nju. Ali ljubav te osobe prema tebi nece biti iskrena.

Pred tobom su desavanja koja ce ti slomiti srce ukoliko ne budes oprezan. Osoba u koju ces se zaljubiti pruzit ce ti laznu nadu da izmedju vas postoji predivna zajednicka buducnost. Ali to nece biti iskreno jer toj osobi do ozbiljne veze nije stalo.

Poigrace se sa tvojim iskrenim emocijama i ukliko na vrijeme ne prepoznas lazi, lako se moze desiti da ti srce ostane ranjeno. Sa svojim emocijama moras biti oprezan jer pred tobom su desavanja koja ce ti znaciti mnogo, ali nece biti iskrena, zato se pazi laznih nada.

Stranice: 1 2