IZABERI VILU i saznaj da li te ceka NAGRADA za tvoju DOBROTU ili BOL i KAJANJE!

IZABERI VILU i saznaj da li te ceka NAGRADA za tvoju DOBROTU ili BOL i KAJANJE!

13. siječnja 2024. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI  VILU BROJ JEDAN:

 

Vi koji ste izabrali sliku vile ljubavi pod brojem jedan, od onih ste koji ce se uskoro osecati jako zaljubljenim. Vase srce i dusa su pocele pevati pesmu ljubavi, i poceli ste sa osecanjima da igrate ljubavni valcer.

Koliko ce ta ljubav da traje, koliko cete igrati valcer ljubavni, ne zavisi samo od vas.

Vi ste jako otvoreni po pitanju ljubavi, ali ste dosta i naivni i leptirasti.

Ljubav nije igra od koje se dobijaju krila pa mozete leteti, beskrajno daleko i beskonacno dugo.

Ljubav nije igra leptira koji ce se voleti, pa odleteti svako na svoju stranu, isto tako veseo i poletan, kakav je i doleteo. Vi morate biti sigurni da   je ljubav osecanje istovremeno vidljivo i nevidljivo, i da je ona istovremeno i radost i bol.

Dani koji slede ponece vas kao da ste ptica. Prvo cete leteti pevajuci i kao slavuj pojeci prelepi poj. Bice to prvo pogledi koji ce pokazati simpatije koje ce biti obostrane, a poslije sledi i vulkan emocija koji ce izbiti i van vaseg uticaja.

Volite i volecete  ali cete brzo shvatiti da partner ima povrsna osecanja, i da ste mu bili zabava. Bolje je da se zadrzi neka distanca, ali vi to necete biti kadri.

Posto cete dati celo srce u pocetku, brzo ce ugasnuti vase emocije, i burni trenuci ce sagoreti vasa krila leptira.Bice to samo avantura koja ce trajati kratko, biti prelepa, ali cete iz nje izaci povredjeni kao dete.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2