IZABERI VILU i saznaj da li te ceka NAGRADA za tvoju DOBROTU ili BOL i KAJANJE!

IZABERI VILU i saznaj da li te ceka NAGRADA za tvoju DOBROTU ili BOL i KAJANJE!

13. siječnja 2024. 0 By Lala

 

AKO STE IZABRALI VILU BROJ DVA:

Vi koji ste izabrali vilu broj dva, dosta cete morati da se zrtvujete. Vi  ste neko kome ce vila ljubavi  doneti brojne nedoumice i nesporazume. Morate dobro da se zamislite i da budete neko ko ce morati vrlo ozbiljno da promisli o svojim  daljim koracima.  Vi ste voleli i bili voljeni, ali nesto drugacije nego sto ste sanjali i zamisljali. Vi ste neko ko zivi od secanja, mastar koji sniva i trazi svoju vilu koja ce ga upozoriti na srodnost duse, na postovanje i poverenje.

To je tesko naci  i u to ste se vise puta uverili do sada. Vreme je za velike korake.

 

AKO STE IZABRALI VILU BROJ TRI:

Vi koji ste izabrali vilu ljubavi broj tri, konacno cete odahnuti.

Za nekoga ste se jako vezali ali ste se plasili da ga ne zapostavite zbog svojih obaveza. Vase srce  je predano u svemu, ali morate da se borite za zivot i za svoju finansjsku nezavisnost.

Zelite se izboriti za ono osnovno i na tom ste putu. Za vas ljubav dolazi kasnije, kada imate sve ono zbog cega bi vam nabijali na nos, da niste zaradili, ili da nije vase.

Za vas uspesne dolazi vreme ljubavi koje ce uciniti da se zaljubite bas kao u pricama. Mlad mesec  vase ljubavi ce svetleti i vase staze i sijati u ime vase ljubavi. Vasa ljubavna prica tek pocinje i bice ispisana u vremenu koje dolazi. Konacno je vreme da vas sudbina nagradi  i da vas posle svega zagrli sreca.

Stranice: 1 2