Saznajte sta vas ceka na POLJU EMOCIJA od JANUARA do DECEMBRA!

Saznajte sta vas ceka na POLJU EMOCIJA od JANUARA do DECEMBRA!

19. siječnja 2024. 0 By Maja

LAV

ZA LAVOVE U VEZI:

Ljubavna sreca je na vasoj strani jer vi sa voljenom osobom za probleme necete znati. Pred vama je sreca kakvoj ste se i nadali jer vi cete uspjeti da rijesite sve nesuglasice. Ljubavna sreca ce u mjesecim koji dolaze biti na vasoj strani.

ZA SLOBODNE LAVOVE:

Vrijeme je za poznanstvo koje ce u vasem zivotu sve na bolje da promjeni. Velika ljubavna sreca vas ocekuje koja ce vam donijeti iskrenu ljubav na koju ste tako dugo cekali.

 

DJEVICA

ZA DJEVICE U VEZI:

Sreca u ljubavi je vama jako bitna, i mada su pred vama i usponi i padovi vi cete za svoju srecu uspjeti da se izborite. Pred vama su mjeseci u kojima cete imati srece jer ipak na kraju pobjedjuje iskrena ljubav koju vi i voljena osoba imate jedno prema drugom.

ZA SLOBODNE DJEVICE:

Pred vama je sreca ali i tuga jer vi cete upoznati osobu u koju cete zaljubiti na prvi pogled. Nazalost ta ljubav nece biti iskrena i vi cete morati da se pomirite sa slomljenim srcem.

 

VAGA

ZA VAGE U VEZI:

Sreca kojoj se nadate sa voljenom osobom nazalost nece vam biti naklonjena. Pred vama su velike nesuglasice koje ce dovesti do raskida vase veze. Neke probleme koji vas prate necete uspjeti rijesiti mada vi zaista sve cinite za svoju srecu. Pred vama su teski mjeseci koji vam nece lako pasti.

ZA SLOBODNE VAGE:

Ljubavna sreca ce da vas prati jer vi cete napokon upoznati osobu koja ce vase srce ukrasti na prvi pogled. Pred vama je velika sreca koja ce vam znaciti mnogo jer dugo cekate na ljubav svog zivota. Vrijeme je da vam krene na bolje kada je ljubav u pitanju.

 

SKORPIJA

ZA SKORPIJE U VEZI:

U mjesecima koji su pred vama vi cete sa voljenom osobom postici mnogo vise nego sto ste to imali u planu. Vi cete svoje snove uspjeti ostvariti jer pred vama je ljubavna sreca za koju cinite mnogo. Sve ce da vam krene na bolje jer pred vama su mjeseci velike ljubavi.

ZA SLOBODNE SKORPIJE:

Jedno poznanstvo mijenja sve jer pred vama su desavanja koja vam samo srecu donose. Vi cete napokon da upoznate ljubav svog zivota koja ce vratiti srecu u vas zivot. Sve ce da vam krene na bolje na polju emocija.

Stranice: 1 2 3