Saznajte sta vas ceka na POLJU EMOCIJA od JANUARA do DECEMBRA!

Saznajte sta vas ceka na POLJU EMOCIJA od JANUARA do DECEMBRA!

19. siječnja 2024. 0 By Maja

 

STRIJELAC

ZA STRIJELCE U VEZI:

Vi cete biti samo sretni jer voljena osoba itekako zna da cijeni vasu iskrenu ljubav. Pred vama su mjeseci najvece srece za koju ste se vi trudili kao niko drugi. Ljubavna sreca vas ocekuje koja ce vam znaciti sve jer dugo ste se morali samo sa problemima boriti.

ZA SLOBODNE STRIJELCE:

Mjesec avgust donosi veliku srecu u vas zivot. Pred vama je susret koji ce vam donijeti samo veliku ljubavnu srecu, jer vi cete napokon da upoznate svoju veliku ljubav. Sreci koja je pred vama dugo ste se nadali, ljeto tu srecu napokon donosi u vas zivot.

 

JARAC

ZA JARCE U VEZI:

Raskidi i pomirenja su pred vama jer sa voljenom osobom vi cete morati biti spremni na mnoga desavanja. Vasa veza ce biti turbulentna jer pred vama su desavanja koja ce vam donijeti i tugu i radost. Pred vama su desavanja koja ce vas natjerati da razmislite o vasoj vezi.

ZA SLOBODNE JARCE:

Pred vama je sreca koja ce vam znaciti mnogo. Vi cete biti samo sretni jer pred vama su desavanja koja ce vam samo dobro donijeti. Vrijeme je da upoznate osobu svog zivota.

 

VODOLIJA

ZA VODOLIJE U VEZI:

Pred vama je ljubavna sreca jer vas partner cini sve  samo kako bi vi bili sretni. Vi cete biti zadovoljni sa svim desavanjima koja su pred vama jer sreca ce biti vasa vjerna pratilja. Sve ce da vam krene na bolje jer sreca ce biti na vasoj strani.

ZA SLOBODNE VODOLIJE:

Vi cete napokon da upoznate osobu koja ce u vas zivot donijeti srecu kojoj se dugo nadate. Pred vama su desavanja koja ce vam znaciti mnogo jer pred vama je susret sa vasom velikom ljubavi.

 

RIBA

ZA RIBE U VEZI:

Vi cete samo sretni biti jer sa voljenom osobom provodite mjesece srece i ljubavne harmonije. Bicete sretni kao nikad do sada, jer cete uspjeti i da rijesite neke probleme koji vas duze vrijeme prate. Ljubavna sreca je na vasoj strani.

ZA SLOBODNE RIBE:

Pred vama je ljubav kakvoj ste se i nadali jer vi cete da upoznate osobu svog zivota. U mjesecu maju sve se mijenja jer pred vama je poznanstvo sa osobom koja ce samo srecu u vas zivot donijeti. Vrijeme je za novu ljubav sa kojom cete do kraja godine uploviti u bracnu luku.

 

 

 

 

 

Stranice: 1 2 3