Ovi znaci ce SAZNATI  da je osoba KOJU LUDO VOLE u TAJNOJ VEZI sa nekim DRUGIM!

Ovi znaci ce SAZNATI da je osoba KOJU LUDO VOLE u TAJNOJ VEZI sa nekim DRUGIM!

22. siječnja 2024. 0 By Maja

Ovi znaci saznaju istinu koja ce im slomiti srce. Pred njima je izdaja od strane osobe koju najvise vole i sa kojom prave velike planove. Stize vrijeme u kojem ce saznati pravu istinu o voljenoj osobi.

OVAN

Zodijak ste koji voli cijelim srcem svog partnera i neko ste ko se je dugo za tu ljubav borio. Niste nikad zeljeli da dozvolite da se neko petlja u vasu vezu jer vi zelite da budete samo sretni sa svojim partnerom. Desavali su se i usponi i padovi ali vi niste dozvolili da bilo sta narusi vasu vezu. Vama je jako bitno da u vasoj vezi vlada veliko povjerenje. Ali u zadnje vrijeme sve vise pocinjete da imate sumnje da nesto nije u redu. Vi ste zodijak koji vrl lako to primjeti i da mu niko nista ne kaze. Osjetite promjene kod vaseg partnera ali jos uvijek nista ne govorite voljenoj osobi. Nece biti potrebe da ista govorite jer tajne vaseg partnera ce izaci na vidjelo.

Ono u sto vi sumnjate nazalost ce se ispostaviti kao tuzna istina, jer nesto nije u redu, a vi to znate.

Vas partner ce vam za vrijeme jedne svadje koja slijedi priznati da vas vise ne voli i da je u vezi sa jednom drugom osobom.  U toj vezi je tajno vec duze vrijeme i ljubav je pocela da se radja. Vas partner ce biti surovo iskren prema vama sto ce vase dobro srce slomiti na hiljadu komada. Pred vama su desavnja koja ce vam jako tesko pasti jer ma koliko vi imali osjecaj da se je nesto promjenilo, potajno ste se nadali da niste u pravu. Nazalost jeste u pravu i to ce se uskoro i dokzati. Morate da budete jaki jer sa tom osobom ste imali velike planove koji se nece ostvariti, ali vi morate da mislite na sebe.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2