Ovi znaci ce SAZNATI  da je osoba KOJU LUDO VOLE u TAJNOJ VEZI sa nekim DRUGIM!

Ovi znaci ce SAZNATI da je osoba KOJU LUDO VOLE u TAJNOJ VEZI sa nekim DRUGIM!

22. siječnja 2024. 0 By Maja

SKORPIJA

Zodijak ste koji zivi za ljubav i neko ko se bori za svoju ljubavnu srecu. Uvijek ste na stranu ljubavi jer vi ste neko ko je uvijek pokusavao da u zajednicku vezi donese samo srecu. Vi ste neko ko voli da ima kontrolu nad voljenom osobom, ali do sada vas je partner mnogo voljeo i preko mnogo toga prelazio. Ali vi i dalje tjerate po svom sto ce se uskoro odraziti veomalose na vasu vezu.

Vasem partneru nije potreban neko ko ce ga u svemu sputavati, tesko je objasniti da vi ti sve cinite iz ljubavi, vas partner to ne moze da shvati.

Stize period u kojem cete saznati da je vas partner u tajnoj vezi sa jednom osobom koju vi vrlo dobro poznajete. Ta cinjenica ce vam nazalost donijeti jos vecu bol jer pred vama su desavanja koja ce vam samo tugu donijeti. Nece vam biti lako jer sa vasim partnerom vi ste imali velike planove koje ste zeljeli da postignete. Uzalud sve jer voljena osoba ne zeli vise da bude sa vama, jer je pronasl novu ljubavza koju smatra da je to ona prava. Budite jaki jer vama ce iskrena ljubav jod da pokuca na vrata.

Stranice: 1 2