Kraj meseca nekome donosi ZIVOTNU ODLUKU,Vagama i Bikovima vraca samopouzdanje…

Kraj meseca nekome donosi ZIVOTNU ODLUKU,Vagama i Bikovima vraca samopouzdanje…

26. siječnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Niko vas  ne tereti da se odlucite na nesto, ali sami promislite. Sta je ono sto biste dobili a sta biste izgubili? Da li je sada momenat za neka ozbiljna resenja i za  bolje dane? I kakvi vas dani cekaju  ako ne donesete pozitivnu odluku?

 

BIK

Vreme je da se vrati vase izgubljeno samopouzdanje.Vratice vam ga jedna  devica koja vas odavno gleda. Bili ste povredjeni u prosloj vezi, ali sada je red da vam se zalece rane. Od vas se ceka da pokazete da pristajete ad je primite usvoje srce.

 

BLIZANCI

Niste se zalagali za  poverenje, niti da ga ulijete partneru. Nemojte se cuditi  sto ce vas  gledati sa nepoverenjem.Moracete dati truda da ubedite partnera da je vredan vase paznje. I da isto osetite sa njegove strane.

 

RAK

Ne znate kako da se postavite  i sta biste mogli da ucinite. Pred vama su jako lepi dani pa ih iskoristite na najbolji nacin. Vas stav ce da se menja, ali jedno ce vam biti jasno.Moracete da nadjete priorotete i razdvojite vazno od nevaznog.

 

LAV

Nadate se sreci ali vas nece hteti, ne bar ovih dana. Moracete se okrenuti u boljem smeru i nekim jasnijim koracima. Mozda morate da pokazete  da cete biti kovac svoje srece, a ne cekati da vam, padne sa neba.

 

DEVICA

Mozda je vreme  da zaigrate na sve ili nista.Partner vec  odavno ceka na vasu odluku, a  ovi dani ce biti idealni za nju. Sledi vam veliki zivotni preokret na koji niste racunali. Donecete odluku koja ce vam biti odluka zivota.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2