Kraj meseca nekome donosi ZIVOTNU ODLUKU,Vagama i Bikovima vraca samopouzdanje…

Kraj meseca nekome donosi ZIVOTNU ODLUKU,Vagama i Bikovima vraca samopouzdanje…

26. siječnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Vreme je da se srede neke stvari, a niste  bas u nadi  da  ce se srediti.Verujte da hoce, ma kako se vi osecali beznadezno. Jedna osoba ce vam se usetati u zivot i postace vam ljubav. Ona ce vam vratiti samopouzdanje i postacete srecno zaljubljeni.

 

SKORPIJA

Niste ni svesni da igrate na sve ili nista i vreme je da se otvore karte.Vase srce kuca  zeljno ljubavi, ali osecate kao da vam je sreca sve dalje. Morate se ponasati mnogo  drugacije i imati u sebi i veru i nadu u ljubav.Sreca ce uskoro biti u vasoj blizini.

 

STRELAC

Srce vas vodi napred ali cete se morati izboriti sa onim sto vam se nadje na putu. Imacete vi mnogo prepreka, ali ce vas one  usporavati. Nemojte da zastanete pred preprekama kojih ce biti.Ovih dana imate jednu ljubomornu osobu.

 

JARAC

Vreme je da budete uzorni i da se zna sta vam je ciniti.Vreme je da se zna kuda idu vase misli.Ovih ce dana ici u pravcu one za kojom dugo idete i odavno je tajno volite.Vreme je da  pokazete  osecanja na dlanu.

 

VODOLIJA

Nesvesno ste zapali u teku situaciju, i kraj meseca ce vam biti tezak.Vase finansijsko stanje ce biti jedva podnosljivo, a znate li zasto? Stalno pozajmljujete jednom  bikua onm i ne misli o tome. Vreme je da mu ocitate lekciju.

 

RIBE

Kako ste radili, takvi ce vam biti  i rezultat. Nemojte se nadati boljitku, ako se licno niste potrudili da startujete  dobro. Kako se ocekuje, vase ce emotivno polje da pretrpi manju oluju, pa ce da ispasta vase radno polje.

Stranice: 1 2