SUDBINA je odlucila da OVIM znacima POMRSI KONCE-posle toga NISTA NECE BITI ISTO!

SUDBINA je odlucila da OVIM znacima POMRSI KONCE-posle toga NISTA NECE BITI ISTO!

26. siječnja 2024. 0 By Lala

OVAN:

Vasa zelja je da se ostvarite tamo gde dajete svoj maksimum. Znaju svi da je to vas poslovni zivot. Vi ste karijerista, pa cete zapostaviti ljubav. Ako to ucinite, vas osecaj srece bice nepotpun, i necete biti zadovoljni kako i mislite.

 

BIK:

Verujte da je krajnje vreme da budete  neko i da zauzmete svoje zivotne pozicije. Iz ove perspektive ste niko, jer ste u zlatnoj sredini.Zelite biti i jaci i bolji i sigurniji, pa krenite napred.  Ako zelite nesto postici, nema vise vracanja nazad!

 

BLIZANCI:

Oduvek ste zeleli da se okusate  u svemu i da stanete u red sa boljima. Niste bili u poziciji, jer su vas omalovazavali. Vas trud vas postavlja na pravo mesto i zvezde ce da pomrse konce mnogima.  Sada je vreme  da se osecate ponosno pred onima koji su vas zapostavljali.

 

RAK:

Nadali ste se najboljem, ali niste  uspeli bas lako, mada ste uspeli mnogo.Samo vi znate koliko ste se odricali, i koliko ste imali gorkih trenutaka. Vreme je da zvezde pogledaju i vas i da vam obasjaju puteve. Neka se vasa sreca  konacno sretne sa vama.

 

LAV:

Nikako da se srede vase misli koje vas vode ka jednoj osobi. Zeleli ste mnogo a dobili tako malo, kada ste mislili da je svet vas! Zvezde su se poigrale sa vasom emotivnom zeljom. Osecate kao da snosite posledice nesudjene srece.

 

DEVICA:

Vasa ce ljubav da se sredi i da zablista  punim sjajem. Vi ste se radovali da vas ponese talas koji ce vas uvuci u vrtlog srece.  Malo ce okolnosti, a malo i zvezde da pokazu zelju da vam pomognu. Vreme srece i lepih stvari je pred vama, u danima koji slede.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2