SUDBINA je odlucila da OVIM znacima POMRSI KONCE-posle toga NISTA NECE BITI ISTO!

SUDBINA je odlucila da OVIM znacima POMRSI KONCE-posle toga NISTA NECE BITI ISTO!

26. siječnja 2024. 0 By Lala

VAGA:

Trenutno ste zagrejani za jedno bice, ali vas nista nece spreciti da joj pridjete. Budite uporni  i sve sto zelite, vi cete moci. Ovo ce biti dani kada mozete da delujete, kako god zelite. Krenite mu u susret, dok je jos zainteresovan za vas.

 

SKORPIJA:

Vi ste uporni da se ostvarite u ljubavi sa nekim, ali vam se ne da! Kao da zvezde ne zele ni jednim potezom  da vam pomognu.Imate osecaj da vam se tlo izmice ispod nogu, a zvezde vam ne stoje na raspolaganju. Konacno  ce vam sada pomoci, koristite sanse!

 

STRELAC:

Imate vreme da se snadjete i pokazete kome ste  spremni da poklonite srce. Ako ste bas spremni, vi sada ucinite pravi korak. Vreme je da se vase  srce usmeri ka onom koga ste  izabrali. I neka se vase srodne duse sretnu, u trenutku koji niste planirali.

 

JARAC:

Od vas  se ocekuje da izadjete na kraj sa nekim  svojim dilemama. Morate biti cvrsti i dobro resiti sta je ono sto zelite. Ako ste i bili neodlucni, sada morate biti i odlucniji i sigurniji u sebe.Neka se vas osmeh konacno  pokaze vasom spremnoscu.

 

VODOLIJA:

Pred vama su veliki izazovi, a da im niste dorasli. Kao da su vam zvezde pomrsile konce, pa ne znate  da vladate situacijom. Vase srce ce kucati zarom, jer ce vas jedan  ovan gledati sa znatizeljom. Vi samo pokazite da  zelite  da mu uzvratite.

 

RIBE:

Imate  na umu jedan plan, a to je da otkrijete partnera. Nesto vam vesto skriva, a misli da ste nesposobni da ikada saznate. Na zalost, razuvericete ga i otkriti njegovu dvolicnu stranu.I mada ste  na gubitku, pobeda ce biti vasa!

 

Stranice: 1 2