Ovan se PLASI NOVOG POCETKA,Blizanci zele POMIRENJE sa BIVSOM LJUBAVI…

Ovan se PLASI NOVOG POCETKA,Blizanci zele POMIRENJE sa BIVSOM LJUBAVI…

31. siječnja 2024. 0 By Maja

OVAN

Vama je sreca u ljubavi uvijek znacila mnogo, ali predugo ste sami i to se  ne mijenja. Iza vas su velika razocarenja koja  su vas kostala mnogo boli i koja su vase dobro srce slomila na hiljadu komada. Bivsa ljubav nije bila postena prema vama, mada ste vi sve cinili za tu srecu. Ipak srece nije bilo ma koliko god se vi trudili.

Prevara je iza vas koja je u vama ubila sve nade da cete ikada biti sretni u ljubavi. Kao da ste izgubili povjerenje u svaku osobu, jer vi ste voljeli ludo ali to vam se je vratilo na jedan veoma ruzan nacin. Ali pred vama je jedno poznanstvo koje bi moglo sve da promjeni. Vi cete uskoro upoznati osobu koja ce vas oduseviti na prvi pogled. Ljubav na prvi pogled ce i da se desi ali vi cete imati sumnje.

Pratiti ce vas strah od novog pocetka jer cete misliti da cete opet ostati razocarani i slomljena srca. Ali ukoliko osobi koja ce vam se mnogo dopasti ne pruzite sansu, nikad necete znati kakva to ljubav moze da bude. Morate biti svijesni koliko vrijedite, i da nema svako samo lose namjere sa vama. Osoba koju cete upoznati sigurni nece imati namjeru da vas prevari jer ona ce se ludo zaljubiti u vas. Pruzite novoj ljubavi sansu jer samo tako cete znati koliko ste zapravo sretni kada je ljubav u pitanju.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2