Ovan se PLASI NOVOG POCETKA,Blizanci zele POMIRENJE sa BIVSOM LJUBAVI…

Ovan se PLASI NOVOG POCETKA,Blizanci zele POMIRENJE sa BIVSOM LJUBAVI…

31. siječnja 2024. 0 By Maja

BLIZANCI

Vi volite samo iskreno i cijelim srcem, i uvijek je tako bilo. U zadnje vrijeme niste sretni jer iza vas je raskid sa osobom koju ste mnogo voljeli. Ipak sudbina je razdvojila vase puteve jer previse problema je pratilo vasu vezu koje niste uspjeti da rijesite. Ali kako vrijeme prolazi sve vise i vise zelite da se vratite svom bivsem partneru.

Uprkos svim problemima koje ste imali, to je bio neko kome ste mogli vjerovati  i neko koga ste voljeli kao nikoga prije. U periodu koji je pred vama vi cete pokusati sve kako bi se pomirili sa bivsom srecom i to ce vam i poci za rukom. Ali ovaj put cete oboje biti pametniji i necete dozvoliti da bilo kakvi problemi sruse vasu ljubav. Sudbina vam pruza jos jednu sansu, a  vi cete tu sansu itekako znati iskoristiti. Radicete na tome da rijesite probleme koji vas prate jer zajedno ipak mozete sve da postignete.

 

JARAC

Ljubavna sreca nije uvijek bila na vasoj strani mada ste vi neko ko tu srecu iskreno zasluzuje. Razocarenja su iza vas koja su vam lomila srce, ali uvijek ste se nadali iskrenoj ljubavi uprkos svemu. U periodu koji je pred vama vi cete upoznati osobu koja ce vas oduseviti i sa kojom cete zapoceti vezu.

Napokon cete za sebe moci reci da ste samo sretni jer pred vama je ljubavna sreca kao nikad do sada. Vi cete upoznati osobu za koju cete odmah znati da je to osoba vaseg zivota. Pred vama je velika ljubavna sreca koja ce u vasem zivotu i ostati i koja vas nece razocarati.

Stranice: 1 2