Evo kome slede promene na POLJU LJUBAVI u mesecu koji je pred nama!

Evo kome slede promene na POLJU LJUBAVI u mesecu koji je pred nama!

1. veljače 2024. 0 By Lala

OVAN

Ne marite za promene i vreme je da cinite po svome. Ako vam je ovako lepo, vi se trudite da tako i ostane. Vase srce neka bude srce spremno za ljubav u svakom trenutku.Ovo ce biti vas novi pocetak.

BIK

Vreme je da se spremate za dane koji slede.Bice to mnogo dana za mnogo promena, a voi razmislite na kojim poljima.Neka emotivno polje zauzme broj jedan. Pred vama je vreme za uzivanje na ljubavnom polju.

 

BLIZANCI

Vec se radujete ali cete biti neko ko to nece pokazivati. Od vas se ceka da budete otvoreni i da se slobodno otvorite. Nemojte kriti svoju srecu nego je pokazite na svakom koraku. Od vas se ceka da savladate  prepreke ako   naidjete na njih.

 

RAK

Ne znate kuda se  krecete i u kom biste pravcu.Moracete da se radujete osobi koju cete sresti i zeleti da je upoznate. Do sada ste bili stidljivi  i niste smeli da pokazete zelje.Pred vama je vreme da ih pokazete.

 

LAV

Vi ste od onih koji ce se ponositi svojim novim danima. Slede vam dani kada cete okrenuti list i poci svojim smerom. Doskoro ste gazili slepim kolosekom, a sada je vreme da se  dobro usmerite.

 

DEVICA

Vreme je da znate i kuda cetze dalje i kome i sa kime dalje.Ovo ce biti dani korenitih promena u vasem zivotu. Vasa ljubav prem ajednoj osobi ce mocno da procveta. Zato ce ovaj mesec da budete  ljubavni srecni zodijak, kojem ce sve krenuti uzvodno.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2