Ovi znaci NECE IMATI SRECE  jer MJESEC FEBRUAR donosi TUGU i RAZOCARENJE  kao nikad DO SADA!

Ovi znaci NECE IMATI SRECE jer MJESEC FEBRUAR donosi TUGU i RAZOCARENJE kao nikad DO SADA!

1. veljače 2024. 0 By Maja

Pred ovim znacima je velika tuga jer mjesec februar ce im donijeti najveca razocarenja. Pred njima su desavanja koja ce im slomiti srce i nista vise nece biti isto.

OVAN

Vi ste zodijak koji je uvijek pokusavao da bude samo sretan u ljubavi. Vi ste neko ko za ljubav zivi i neko ko se svoje srece ni u najtezim trenucima nije zelio odreci. Vama je jako bitno da imate povjerenje u osobu koju volite jer dovoljno ste razocarenja u svom zivotu prosli. Vi ste uvijek iskreni i samo iskrenost ocekujete zauzvrat.

Ljubavna sreca je vama uvijek znacila sve jer vi ste zodijak kojem je ljubav bila i ostala zivotna vodilja.

U zadnje vrijeme nije sve onako kako zelite, ali vi vjerujete u svoju srecu i nadate se da ce ipak doci sve na svoje. Poceli ste i da imate sumnje prema voljenoj osobi ali to ne zelite da kazete vec cuvate za sebe. Ipak, jos na samom pocetku mjeseca februara vi cete saznati istinu koja ce vam slomiti srce. Pred vama su desavanja koja ce vam dokazati da su vase sumnje ipk bile ispravne. Vas partner je zaljubljen u jednu drugu osobu i to ce vam i priznati.

Ocekuju vas veliki problemi i tuga jer tako nesto niste mogli ocekivati.

Pred vama su desavanja koja ce vam slomiti srce kao nikad do sada jer mnogo volite osobu koja ce vas tako izdati. Nece vam biti lako ali vi cete morati skupiti snage i krenuti dalje. Desavanja koja su pred vama tokom mjeseca februara nece vam lako pasti ali vi ste zodijak koji je uvijek bio jak i koji je znao da se suoci sa zivotnim izazovima. Pred vama je mjesec tuge koji ce vam jako tesko pasti, ali i koji ce vam napokon otvoriti oci jer ste voljeli pogresnu osobu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2