PRED ovim znacima su BOLNA DESAVANJA koja ce im SLOMITI SRCE i UNETI NEMIR u njihove zivote!

PRED ovim znacima su BOLNA DESAVANJA koja ce im SLOMITI SRCE i UNETI NEMIR u njihove zivote!

4. veljače 2024. 0 By Lala

OVAN:

Niste od onih koji se raduju tudjoj tuzi, ali smatrate da se neko raduje vasoj. Od vas se ocekuje  da budete mudri i ad ga otkrijete. Kako vam glumi dobrog prijatelja a vidite da je lazan!

 

BIK:

Imate svoje voljeno   bice koje vas vodi u  bolje dane.Uskoro se nadate da  necete biti svesni velicine svoje ljubavi. Od vas se ocekuje da se pokazete sta zelite, ali i ono sta opcekujete od partnera.  Uskoro cete biti ludo zaljubljeni.

 

BLIZANCI:

Niste svesni da ste ucinili sve za dobrobit svoje  veze, ali  morate biti. Sada  slede neka bolna razocarenja, da ih necete moci  lako podneti. Vase srce mora biti spremno da podnese sve. Budite pripremljeni na neke okolnosti.

 

RAK:

Vi ste pred nekim desavanjima koja ce vam slomiti nezno srce. Oseticete se razocarano, a da niste svesni  zasto i cemu  takav osecaj u grudima.Ono sto je tu, tu je, i nemate sta  da se nadate. Na vama je da prihvatite, i da se spremno uhvatite u kostac!

 

LAV:

Vasa ljubav ce vas terati da pokazete  svoje stavove.Jeste da ste ljubomorni, ali cete morati da ostanete dosledni sebi.Sto se tice nekih drugih stvari, morate biti mnnje tvrdoglavi.  Mogli biste biti zadovoljni i mnogo srecniji,  ali   kvarite svojom ljubomorom.

 

DEVICA:

Od vas zavisi da li cete se miriti ili svadjati. Partner  vas  zacikava da vidi koliko je vase strpljenje. Resavate se  da mu pruzite sansu, i da se izmirite, ali vas nesto koci. Pred vama je  da resite sami sta cete, i neka odluka bude vasa.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2