PRED ovim znacima su BOLNA DESAVANJA koja ce im SLOMITI SRCE i UNETI NEMIR u njihove zivote!

PRED ovim znacima su BOLNA DESAVANJA koja ce im SLOMITI SRCE i UNETI NEMIR u njihove zivote!

4. veljače 2024. 0 By Lala

VAGA:

Od vas se ocekuje da se opredelite pred jednom osobom. Budite verni svome srcu i ponasajte se  po nalogu svoga srca.Od vas se ocekuje da znate sta zelite i cemu vodi vasa zelja.

 

SKORPIJA:

Osecate kao da vas prati tuga u stopu, a da to niste zasluzili. Vase srce je  puno tuge i ne znate  kojim pravcem, ni zasto.Nesto vam se stalno desava, a da niste sigurni  koji je razlog. Vi steod onih kojima sve drugo ide dobro, ali sve osim ljubavi.

 

STRELAC:

Znate kako da prebolite svoje emotivne veze, ali se  nikako  da okrenete novoj. Vi se osecate sputano jer nikako da nadjete srodnu dusu.Zelite da se ludo zaljubite i da  budete postovani i voljeni. Do sada vas partneri nisu  razumeli.

 

JARAC:

Jako ste nezni i osecate  da necete moci da prebrodite ono sto sledi. Vasa emotivna veza je jako losa, i osecate da ce kraj uskoro.Boricete se da prebrodite   lose stvari i da date jos jednu sansu obomu.

 

VODOLIJA:

Osecate kao da vam se nista ne da, i da vas prati neka losa sreca. Sami cete sebe morati da ohtrabrite, i da se izborite za srecu. Osecate da je pred vama, i da sledi prava sreca u jednome liku. Voli vas, ali je vreme da i vi zavolite njega.

 

 RIBE:

Vreme je da se rese neka bolna desavanja i da priznate da ostaju u proslosti. Od vas se  ocekuje novi i lepsi period zivota. Vasa ljubav ce nadziveti sve lose stvari. I vreme je da nestane nemir iz vaseg srca i vaseg zivota.

Stranice: 1 2