Nekoga ceka ljubav o kakvoj je oduvek  mastao, ali on mora da  poslusa GLAS SVOGA SRCA!

Nekoga ceka ljubav o kakvoj je oduvek mastao, ali on mora da poslusa GLAS SVOGA SRCA!

10. veljače 2024. 0 By Lala

OVAN:

Mozda slede neki bolji dani za vase poslovne rezultate. Nemojte se takmiciti sa  kolegama, jer ste dovoljno uspeli. Vas partner  zeli da se okrenete na stranu emocija i da  njemu posvetite  paznju.Vreme je da se okrenete u smeru ljubavi.

 

BIK:

Od vas se ocekuje da pokazete volju i da znate sta zelite. Svoje saradnike dovodite u neprijatnu situaciju, a svog partnera zbunjujete. Zaigrajte otvorenih koraka i pokazite da ste  spremni da se borite za bilo sta. Samo bez patetike da vam se nista ne da.

 

BLIZANCI:

Vas cilj je da pruzite sigurnost svojoj maloj zajednici i da na tom putu ucinite sve. Vas partner se  moze radovati  zbog vase pozrtvovanosti. Naredni dani ce vam doneti neslucenu radost i priznanje emocija. Bas onih kojima se niste nadali.

 

RAK:

Vase teznje o sreci su i mnogo vece i mnogo sire, pa vas je tesko razumeti. Ceznete za posebnom ljubavlju o kakvoj mastate, ali biste je lako i ostvarili. To je moguce kada biste   pratili glas svoga srca i sledili njegov put.Onako slepo i bez predrasuda, samo idite kuda vas ono vuce!

 

LAV:

Da ste malo drugaciji i tolerantniji, sve bi bilo mnogo drugacije. Vreme je da se radujete i da pokusate da delujete onako kako  to drugi ne ocekuju.Iznenadicete i svoga partnera i svoju okolinu.  Vreme je da se drasticno menjate ovih dana.

 

DEVICA:

Radujete se bolu jedne  osobe, a to vam nikako nije dobro. Takvo vase osecanje prelazi u pretnju da razorite neciju srecu.  Makar i po cenu bola, morate da se povucete i da budete razumni.  Pustite partneru da se odluci sa kime ce da bude, ili ona, ili vi!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2