Nekoga ceka ljubav o kakvoj je oduvek  mastao, ali on mora da  poslusa GLAS SVOGA SRCA!

Nekoga ceka ljubav o kakvoj je oduvek mastao, ali on mora da poslusa GLAS SVOGA SRCA!

10. veljače 2024. 0 By Lala

VAGA:

Nemojte da merkate  sta ko i koliko uradi, jer ni vama ne mere vase kolege. Ako je bilo malo nesporazuma, vreme je da  se oni  rese.Budite kolegijalni jer nikad se ne zna kada ce vama zatrebati usluga kolege. Neko vam sve pomaze, a vi ne vidite da  to cini iz ljubavi, jer se zaljubio u vas!

 

SKORPIJA:

Niste ni svesni sta vam se sprema i kakav ispad mozete skriviti. Zato se malo urazumite i pokazite da znate da vladate situacijom.Vasa ljubav ce zahtevati detaljniju razradu i planove koje  morate izloziti partneru.Ovo sto ste cinili nije bilo za pohvalu.

 

STRELAC:

Vas cilj je da se radujete jer zelite slediti glas svoga srca! Ono vas vuce ka jednoj ribi i vreme je da shvatite da je to prava ljubav.Sve vase misli, zelje i planovi, stapaju se u njen lik. Tako ce i pticama na grani biti jasno da sledi velika ljubav.

 

JARAC:

Vas svet se sastoji od vasih  teznji da uspostavite  dobar odnos sa svima. Uvek pomazete koliko mozete, ali zelite da se i vama pomogne. Neko vam je zapeo za oko i zelite ga osvojiti pa ocekujete pomoc prijatelja. Ovih dana cete imati susret oci i uci, jer ce vam ugovoriti da bude kao slucajan!

 

VODOLIJA:

Dugo su vas sputavali i dugo  ste i trpeli, ali vise necete ni dana. Vreme je za nove odluke i nove korake koje cete morati preduzeti. Sada cete se istaci u prvom planu, pocev od vasih  zelja. Necete odustati, jer sada vidite sansu da nekoga osvojite i budete srecni.

 

RIBE:

Imali ste i tezih dana od onih koji slede, a nece vam biti prijatni. Osecate kraj svoje veze, samo sto nije stigao.Partner se vec distancirao, a vi ste ipak pokusavali da spasite bar malo. To da vam nije sudjeno skupa, bolje je da prihvatite, nego da patite!

Stranice: 1 2