DVA zodijaka ce do kraja meseca biti ZAPROSENA,a cak tri ce DOZIVETI BOLNU LJUBAVNU IZDAJU!

DVA zodijaka ce do kraja meseca biti ZAPROSENA,a cak tri ce DOZIVETI BOLNU LJUBAVNU IZDAJU!

11. veljače 2024. 0 By Lala

OVAN:

Ozbiljni ste i vredni pa se tako i ponasate i idete za  obavezama.Svi vasi poznanici vam skidaju kapu, jer vas poznaju kao posebnu osobu. Znate biti odgovorni kada treba i razgovorni kada su u nevolji. Mada se ne uzdate u vanjske uticaje, zvezde ce vas gledati.

 

BIK:

Postali ste tako neozbiljni, vi koji ste tako dobri! Verujte da je to losa kombinacija, jer vama ne ide u prilog. Zvezde ce se opasno zaigrati sa vama jer ne verujete ni u vanjaske uticaje, u druge, pa ni  u sebe. Vreme je da zapnete i ucinite nesto od zivota!

 

BLIZANCI:

Vasa je sreca sto ste uspeli ad se izborite za neke stvari koje vas se ticu. Mogli ste biti opusteni, ali ste ozbiljni kada treba.  Vi nista ne prepustate slucaju, pa ni sada necete.  Zato vas zvezde posmatraju sa divljenjem.

 

RAK:

Niste imali skoro nista, a sada imate skoro sve.  Vi ste skromni pa vam i ne treba mnogo. Srecu za vas cine male stvari i jedne lepe oci. Miljenik ste zvezda jer vam se one dive, pa cete  mati razloga za srecu, uskoro.

 

LAV:

Vi ste jako verni svome srcu, ali niste i voljenoj osobi. Vasa osecanja su iskrena, ali osobu koju volite morate da radujete. Vi je volite ali sve cinite kontra od ljubavi! Kako se tako ponasate, ako tvrdite da volite, upitajte se, jer se to pitaju i zvezde!

 

DEVICA:

Vreme je da vam partner prizna svoja osecanja i oda veliku zelju.Mada se ne nadate, vi cete biti zaproseni u danima pred vama. Vasa sreca ce biti ogromna, a i vreme je da bude  ogromna. I sami ste podneli mnogo da bi bilo ovako lepo.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2