Vreme za ljubavne price Devicama, da vrate milo za drago Jarcevima…

Vreme za ljubavne price Devicama, da vrate milo za drago Jarcevima…

11. veljače 2024. 0 By Lala

OVAN

Vec ste ocajni zbog nekog ko nikako  da vas pogleda. Od vas se ceka da budete  mnogo hrabriji da biste bolje sagledali svoje  mogucnosti. Ne idite za onim ko vas nece udostojiti svoga pogleda.

 

BIK

Gleda vas neko ko vas nikako nece  pustiti na miru. Ma koliko vi zeleli da budete  uzdrzani i da sakrijete prvobitna osecanja, necete uspeti. Nije lose ako se simpatisete da udjete u novu vezu i oprobate se u njoj.

 

BLIZANCI

Niko vas ne pita kako vam je, a svi bi da vam nesto pametnuju. Vreme je da budete odlucni ali i ad se drzite svojih stavova.Nemojte da menjate misljanja i da sami sebe dovodite u neprilike. Imate vec puno briga i bez  da se dovodite u jos jednu.

 

RAK

Morate se poneti svojim srcem i onim sto je u njemu. Ne mozete biti grubi prema onoj koja vas voli i koju vi mozete voleti. Vreme je da odmerite svoje mogucnosti i ad se zna sta vam je dostupno a sta nije.

 

LAV

Stalno ste svesni  situacija koje vas dovode u neprilike, ali nikako da ih se klonite. Zelite po cenu svega da izmolite jedno izvinjenje i jedan oprostaj. Svi vasi bliznji znaju o kome se radi , ali vam ne mogu pomoci. To morate resiti sami.

 

DEVICA

Konacno je i vama vreme za novu ljubavnu pricu. Dani pred vama donose novu osobu koja ce postati vasa nova ljubav. Bice to prelepa ljubavna prica sa lepim pocetkom. Sve adlje ce ovisiti o vama.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2