Dok NEKI znaci PATE zbog bolne proslosti, TRI znaka ce se radovati sadasnjosti!

Dok NEKI znaci PATE zbog bolne proslosti, TRI znaka ce se radovati sadasnjosti!

15. veljače 2024. 0 By Lala

OVAN

Vreme vam je za nove nade i nove korake.Ako budete mislili pozitivno i dani pred vama ce biti takvi. Ne smete  da se predajete losim mislima i mislite sve lose. Malo se oraspolozite, vreme je za radovanje.

 

BIK

Sve dok ste u mestu i ne preduzimate nista, nemate se cemu ni nadati. Ne ocekujte da ce vam sreca doci, jer ona ne dolazi. Za srecu se covek bori, pa i vi zapljunite u dlanove i pocnite ziveti zivot. Morate se necemu i nekome nadati i pokazati zelje i prioritete.

 

BLIZANCI

Vasa ljubav je zaspala, ali samo na neko vreme. Oboje ste se predali monotoniji i to vas prosto ubija. Vreme je da pokazete neke zelje i da svoju vezu osvezite kako god znate i umete. Neke pozitivne promene ce u vasu vezu uneti nove cari.

 

RAK

Ne smete da se protivite nikome, pa se tako ukopavate u mestu.Nikome dalje ne smete cutati, niti smete trpeti sto ste do sada trpeli.Vreme je da pokazete da ste svoj na svome, da volite, ali da za ljubav necete ni da molite.

 

LAV

Tek sada osecate da patite zbog onog sto je bilo. Vreme je da se okrenete nekim boljim koracima i stvarima koje vas  vode buducim danima. Vasa bolna proslost jos vas nije prestala boleti. Vreme je da krenete dalje.

 

DEVICA

Mozda je vreme da se pomirite sa onim sto je bilo. Vreme da shvatite da je to ostalo u proslosti i da nece vise oziveti. Dani pred vama nude razne mogucnosti, a na vama je da se okrenete ka boljim danima.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2