Dok NEKI znaci PATE zbog bolne proslosti, TRI znaka ce se radovati sadasnjosti!

Dok NEKI znaci PATE zbog bolne proslosti, TRI znaka ce se radovati sadasnjosti!

15. veljače 2024. 0 By Lala

VAGA

Vreme je da zeljno ocekujete nova jutra, posebno ove dane koji su pred vama.Zaljubili ste se i ljubav je sada smisao vaseg zivota. Vasa ce se sreca radovati i postojati sve veca i veca.  Pokazite  snagu ljubavi i nemojte kriti osecanja.

 

SKORPIJA

Osecate da se pocinjete zaljubljivati u nekog i da pocinjete voleti tajno. U vasem slucaju to znaci samo jedno, a to je da ste se resili proslosti.  Zelite ziveti u sadasnjosti i dozvoliti radosti da ponovo udje u vas zivot i vase srce.

 

STRELAC

Nemate mnogo razloga da se predate  tuzi, ali ni da suvise uzivate. Vas zivot je sasvim osrednji i jedan uobicajen nacin da se zbroje dani.  Pred vama su bolji dani, a vi gledajte da pospesite svaki novi minut  i da se radujete sa jednom osobom.

 

JARAC

Nova ljubav  je i vasa nova briga.Ucinite bas sve da je savladate i da otkrijete svoju ljubav prema jednom biku. On vas gleda sa zanimanjem, ali vam jos ne prilazi.  Vreme je da vi ucinite nesto i da bude inicijator vase veze na pomolu.

 

VODOLIJA

U narednim danima koji slede morate se okrenuti vagi. Ona vas voli ali se plasi vasih osecanja.Oseca isto sto i vi, da se zaljubljuje. Ali  za razliku od vas, ona se plasi svojih osecanja i nije sigurna sta oseca tacno.

 

RIBE

Mozete uzivati u narednim danima jer vam nude lepu sadasnjost. Mozda cak i lepu skoriju buducnost. Imacete puno razloga da se radujete, i budete srecni. Jedna osoba ce vam uci u vas zivot nepozvana,a vi cete je spremno prihvatiti.

Stranice: 1 2