Vreme je da se dese prave stvari jednom znaku…POSLE TUGE SRECA!

Vreme je da se dese prave stvari jednom znaku…POSLE TUGE SRECA!

15. veljače 2024. 0 By Lala

VAGA

Nemojte da vagate osecanja prema jednoj osobi i cinite pogresnu stvar. Ako vam se svidja i osecate da je volite, i pokazite joj. Vase srce zna da voli, a vi mu ne branite da deluje na svoj nacin. Srcu ne mozete naredjivati.

 

SKORPIJA

Osecate se tuznim i usamljenim a za to vam je kriv ceo svet. Zasto zivite otrovani mrznjom i ljutiti na sve oko sebe? Odbacite svoj inat i dajte svome srcu novu sansu da voli. Jedna osoba slicne ljubavne sudbine misli o vama i ceka vas.

 

STRELAC

Neko vas stalno prati kao senka, a vi se ne osvrcete. Bio bi red da joj ukazete bar paznju, jer ona prema vama vec oseca ljubav. Ovih dana ce vam se sresti pogledi i sve ce vam biti jasno.  Dajte sansu jedno drugome.

 

JARAC

Jako ste radosni i zadovoljni svojim emotivnim poljem. Osecate da se zaljubljujete u osobu do koje je i vama i njoj,  podjednako stalo. Odavno se gledate, a sad je vreme i da se jedno drugom poverite. Pustite srcima na volju.

 

VODOLIJA

Sve vase price su na svoj nacin  i lepe i tuzne, ali jedna bi mogla biti prelepa.  Sto nije takva, do sada postoji vama znan rrazlog. Zasto ne bi bila bolja, samo je do vas i vama poznat razlog.  Pustite srcu da voli onog koga hoce, sad imate sansu za srecu.

 

RIBE

Jedan bik bi vas u svoje srce, a vi toga niste ni svesni. Bice dobro da se okrenete malo i posmatranju okoline. Samo tako cete se uveriti ko zeli u vasu blizinu, a ko bi ucinio bas sve, samo da mu ukazete paznju?

Stranice: 1 2