Ako ste rodjeni u ovim znacima,cestitamo,jer vama sljedeca sedmica donosi PROSIDBU,a mozda i VJENCANJE!

Ako ste rodjeni u ovim znacima,cestitamo,jer vama sljedeca sedmica donosi PROSIDBU,a mozda i VJENCANJE!

17. veljače 2024. 0 By Maja

OVAN

U toku naredne sedmice vas ocekuju samo predivna desavanja na polju ljubavi. Pred vama su predivni trenuci sa voljenom osobom u kojima za probleme necete znati. Slobodni ovnovi ce upoznati jednu divnu osobu koja bi mogla postati buduca velika ljubav.

BIK

U toku naredne sedmice vi cete se suociti sa problemima jer voljena osoba nece imati veliko povjerenje u vas. Neka desavanja iz proslosti vasem partneru ne daju mira. Pokusajte da dokazete svom partneru da je on jedina osoba za vas.

 

BLIZANCI

Pred vama su desavanja koja ce vas mnogo usreciti. Voljena osoba pravi jedan korak koji ce vas oduseviti. Pred vama je prosidba kojoj se dugo nadate. Vas partner zeli da vam dokaze da ste vi jedina ljubav sa kojom zeli da provede svoj zivot.

 

RAK

Predivni dani vas ocekuju tokom naredne sedmice jer pred vama je ljubavna sreca kakvoj se ni sami niste moglo nadati. Vi cete biti sretni i zadovoljni sa svim desavanjima jer sa voljenom osobom provodite samo sretne trenutke.

 

LAV

Desavanja koja su pred vama mnogo ce vam znaciti jer jedna osoba do koje vam je mnogo stalo napokon vam priznaje koliko joj znacite. Bicete sretni jer dugo se vec tom potezu nadate. Pred vama je sreca koja ce uz vas i ostati.

 

DJEVICA

Naredna sedmica vama donosi samo srecu jer sa voljenom osobom provodite predivne trenutke u kojima za probleme necete znati. Vrijeme nesuglasica je iza vas jer pred vama je period u kojem samo ljubavna sreca prati vase korake.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2