Nekim ce znacima sve poci za rukom, dok se Ribe zale, a Jarcevi pate…

Nekim ce znacima sve poci za rukom, dok se Ribe zale, a Jarcevi pate…

17. veljače 2024. 0 By Lala

OVAN

Jedna vas je ljubav kostala bola i sada patite. Voleli ste svim srcem i sada  vas boli sto to i dalje ne traje. Mozda je pravo vreme da potisnete svoju patnju i da okrenete novi list.Od vas  zavisi sta cete dalje.

 

BIK

Vec ste se sredili jedno vreme i smirili ste svoje srce. Ono je dugo tuklo za jednom vagom ali nikako da je zaboravite.Od vas se ceka da ucinite novi korak i da se pokrenete. Pokazite da je i vama stalo da cinite nesto sa svojim zivotom.

 

BLIZANCI

Vas partner  ocekuje da pokazete vise paznje. Za sada ste odani ljubavi koja vas nosi, i necemu sto vas vodi. Jedan rak je dugo cekao na vase izlive emocija i verujte da je na ivici snage. Opredelite se, nece vas cekati dugo.

 

RAK

Dugo vec cekate  jednog blizanca i cekate njegovu ljubav.Odavno niste smogli snage da ga izmolite za ljubav. Cekajuci da se izjasni sta oseca prema vama, skoro da ste na  ivici snage da odustanete.

 

LAV

Radujete se svome   pomirenju sa jednom lepom osobom do koje  vam je stalo.Od vas se ocekuje da cinite prve korake, ali vrlo oprezne. Pazite sta cinite i sta je ono sto biste hteli kako ne biste  sve pokvarili.

 

DEVICA

Moci cete zbog necega da se pohvalite  da vam je poslo za rukom. Slobodno se radujte zbog jedne  osobe koja vas voli. Ona bi zelela da vas priblizi sebi i cini to na svaki nacin. Ucinite i vi korak da budete blizi srcima.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2