DNEVNI HOROSKOP za PONEDELJAK,19.FEBRUAR: Ovo moze da bude DAN IZ SNOVA!

DNEVNI HOROSKOP za PONEDELJAK,19.FEBRUAR: Ovo moze da bude DAN IZ SNOVA!

18. veljače 2024. 0 By Lala

OVAN

Vreme je za novi dan, a vama ce biti pun obaveza. Vase srce zeli da  zastiti  jednu osobu, ali ne cinite to.Odvojite osecanja na jednu, a obaveze na drugu stranu.Vreme je da budete spremni da se potrudite da postignete plan.Sve se moze ako se ima ljubavi i vere da cete uspeti.

 

BIK

Servirana vam je prica na koju trebate da nasednete.Budite oprezni i dobro promislite da se tu o necemu radi. Da nije tako, ne bi vas toliko ubedjivali u nesto da prihvatite.Vreme je da idete korak po korak i uvidite odkle duvaju vetrovi.

 

BLIZANCI

Ne mozete u sukob sa jednom bliskomosobom,mada biste rado.Dosta ste ovisni o njoj jer vam mnogo pomaze u svemu.  Ipak niste spremni ni da  pristajete na njene ucene  koje vas sve vise opterecuju.

 

RAK

Od vas se ceka da opet stanete na stranu jedne osobe. Necete to uciniti jer ste predobri i zelite biti razumni i realni.Ona bi da vam odredjuje sve vase kretnje, misli i reci. Ako ste i bili pod njenim uticajem, vise necete ni dana.

 

LAV

Sa tugom se pozdrvljate sa zajednickim drustvom u kojem vise nema nje.Ostavila vas je i sada zeli da vas  ucini dalekim od njih. Mada vam je tesko biti sa njima, oni vam nisu krivi. Nije fer da ih odbacujete zbog osobe koja vas je povredila.

Nastravak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2