DNEVNI HOROSKOP za PONEDELJAK,19.FEBRUAR: Ovo moze da bude DAN IZ SNOVA!

DNEVNI HOROSKOP za PONEDELJAK,19.FEBRUAR: Ovo moze da bude DAN IZ SNOVA!

18. veljače 2024. 0 By Lala

VAGA

Novi dan ce za vas da bude odlican pocetak jednog novog dana. Uporno vas gledaju jedne tople oci i smese vamse potajno. Vreme je za susret koji ce vas obradovati i od vas uciniti najsrecniojeg zodijaka dana.

 

SKORPIJA

Ne znate sta biste sa sobom pa menjate svoje raspolozenje na minute.Od vas se ceka da budete spremni da se okrenete  napred, a ne da prosipate nervozu i bes po svima. Negde ste pogresili i svojim recima ste doprineli samo goremu. Blazite, nemojte raspirivati.

 

STRELAC

Od vas se ceka da se pocbnete truditi okojedne ribe. Zeli vase drustvo, pa stalno trazi vasu blizinu.Od vas se ocekuje da joj budete bliski, i to mozete  ako zelite. Svidjate joj se, pa zasto da ne pridjete i ne krenete u vezu!Mozda se i sami iznenadite.

 

JARAC

Ucinite  da ovaj dan bude i lep i prijatan.Do vas je da samo ucinite neki novi potez  koji od vas i ocekuje jedan  lav.Vreme je da budete spremni  na nove korake i da se zna  sta vi zelite u svemu tome.Pazite da ne budete ostreceni od strane kolega.

VODOLIJA

Ovako vise nece moci jer cete se opredeliti i moracete to.Dobro razmislite za koga se zelite opredeliti, od osoba do kojih vam je stalo. Vreme je da budete spremni  da znate na ciju cete stranu, ali ne zaboravite da ce ona druga biti izneverena sa vase strane.

 

RIBE

Krecete za nekim koracima koji ce vas iznenaditi, ali sta da se radi.Ni sami ne znate da li ste spremni ili niste, ali cete  morati doneti neke odluke.Nece vam biti lako da se odlucite u  situaciji koja ce biti dosta zahtevna i delikatna. Samo budite pravedni, i to je to!

Stranice: 1 2