PRECIZAN TEST LICNOSTI: Izaberi jednu sliku ona ce otkriti sta te NAJVISE RADUJE,a sta te NAJVISE BOLI!

PRECIZAN TEST LICNOSTI: Izaberi jednu sliku ona ce otkriti sta te NAJVISE RADUJE,a sta te NAJVISE BOLI!

22. veljače 2024. 0 By Maja

SLIKA BROJ 2

Ti si emotivna dusa koja je cesto u svom zivotu bila ranjena. Nisi mogao da se nosis sa tim da se neko igra sa tvojim emocijama jer za tebe je ljubav nesto najvaznije na svijetu. Ti kada volis, volis cijelim srcem ili nikako.

Osoba si koja se bori za ljubav jer ti znas da je to nesto najljepse u zivotu. Neces dozvoliti da se neko ponovo igra sa tvojim osjecanjima i tebe najvise boli kada neko koga volis pokusava da se poigra sa tvojim emocijama. Volis iskrenu ljubav koja te nece raniti i koja ce bezuslovno biti na tvojoj strani.

 

SLIKA BROJ 3

U zivotu si se za sve posteno izborio ali nikada nisi zelio previse. Skromna si osoba koja zna da uziva u zivotu i kojoj novac nikad nije bio na prvom mjestu. Iza tebe su teska vremena ali ti si neko ko nastoji da uvijek misli pozitivno. Za sve sto zelis nastojis da se posteno izboris, i volis kada nesto steknes svojim postenim radom i trudom.

Ne volis materijaliste, osobe koje samo trce za novcem jer mnogo te boli kada znas da neko ima previse, a neko skoro nista. Ti ces uvijek pomoci svakom bicu i mnogo te boli kada vidis da drugi na to nisu spremni, mada mogu uciniti isto kao ti.

Postena si osoba koja se kroz svoj zivot vodi velikom dobrotom i koja se u svom zivotu nikada ne zeli promjeniti. Ponosan si na sebe, ali to sa punim pravom mozes da budes.

Stranice: 1 2