Do kraja godine ovi znaci ce uploviti u bracnu luku!

Do kraja godine ovi znaci ce uploviti u bracnu luku!

23. veljače 2024. 0 By Maja

RIBA

Vi ste veliki emotivan koji svoja osjecanja nikada ne krije. Jako vam je bitno da sa voljenom osobom provodite sretne dane jer u vasoj vezi nije uvijek sve bilo med i mlijeko. Mnogo  problema je iza vas  ali vi nastojite da uvijek budete osoba koja ce biti samo iskrena u ljubavi.Volite kada ste zajedno jer vi ste neko ko je uvijek bio na strani ljubavi.

Imate jednu veliku zelju, ali kao da ne zelite da vas partner za tu zelju sazna. Vi zelite vjencanje sa osobom vasih snova jer mnogo se volite i toj ljubavi niko i nista ne moze da stane na put. Do kraja godine vas ocekuje jedno predivno iznenadjenje koje ce vam prirediti voljena osoba. Pred vama je naime romanticna prosidba, a malo nakon toga slijedi vam vjencanje sa osobom koju volite najvise.

Pred vama su desavanja koja ce vam samo veliku srecu donijeti jer vi cete sa svojom voljenom osobom zauvijek ostati. Kako u dobru tako i u zlu voljena osoba ce uvijek biti na vasoj strani. Mnogo toga cete zajedno postici jer ljubav koja je pred vama ne desava se cesto. Srecu sa svojim partnerom ste uvijek zeljeli, srecu cete i imati.

Pred vama su predivna desavanja koja vam samo dobro donose i koja ce vam napokon ostvariti velike snove i ciljeve. Vas ocekuje vjencanje vasih snova i vi cete samo za iskrenu srecu znati.

Stranice: 1 2