Do pocetka proleca, ova tri znaka  ce dobiti priliku da se obogate i pocnu svoj novi zivot!

Do pocetka proleca, ova tri znaka ce dobiti priliku da se obogate i pocnu svoj novi zivot!

23. veljače 2024. 0 By Lala

OVAN:

Onaj ko se bori poput vas mora biti zadovoljan na svakoj ukazanoj sansi. Sve svoje sanse koje slede i vode boljem zivotu,  sami ste stvorili.Niko vam nista nije poklonio, pa se slobodno radujte boljem zivotu.

 

BIK:

Imate i vise nego dovoljno za novi pocetak, ali ne znate da cenite.  Osecate da mozete da  gradite kule i gradove a ponasate se kao da vam neko brani. Idite za boljim zivotom, niko vas ne zaustavlja, ali shvatite da pred vama stoji puno odricanja.

 

BLIZANCI:

Cesto se ponasate lose prema partneru sa  nekim neosnovanim prigovorima. Vasa je ljubav  postojana, ali malo i preterujete.Imacete priliku da se posvetite partneru i da pocnete novi zivot. Samo vas dvoje, sa vasim polanovima i bez mesanja drugih.

 

RAK:

Ne znate da mrzite, a niste ni sebicni, ni osvetoljubivi. Prosli ste mnoge lose situacije i sada je vreme da se  neke stvari poprave. U narednom periodu ce vas karma pokusati da nagradi za sva odricanja. Imate sanse da postanete srecni i krenete napred!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV:

Vase ce price da teraju  u smeru jedne bivse veze, a da to i ne zelite da ponovite.Zasto pustate da vasa proslost, remeti vasu sadasnjost?  Budite spremni da krenete od nule i da cinite sve sto vam je volja.  Od sada, vas zivot ce biti u vasim rukama!

 

DEVICA:

Vi ne znate sta ste sve ucinili drugima i sta sve i dalje cinite! Malo se urazumite i pokazite da mozete  da budete drugaciji. Zivot vam daje sansu da popravite svoj zivot! Vreme je da se menjate iz korena.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2