Do pocetka proleca, ova tri znaka  ce dobiti priliku da se obogate i pocnu svoj novi zivot!

Do pocetka proleca, ova tri znaka ce dobiti priliku da se obogate i pocnu svoj novi zivot!

23. veljače 2024. 0 By Lala

VAGA:

Odavno se preispitujete sta cete i kako cete! Pruza vam se sansa da odete preko i resite svoje finansijsko pitanje. To podrazumeva malo bogastvo i novi zivot u celini. Ne znate opet sta cete, jer niste sigurni u sebe!

 

SKORPIJA:

Radite i mnogo i savesno, ali i imate prilicno. Vama nista ne fali ali vas vode  neke druge stvari u neizvesnost. Tamo gde su finansije dobre, emotivni je zivot los! Pred vama je nova veza na pomolu!

 

STRELAC:

Nekome zelite da izjavite ljubav i ta ljubav  ce biti i lepa i jaka. Ne oklevajte, da vas neko ne preduhitri. Oko vas su suparnici koji vas vode  u zabludu. Resite sta cete, pre nego sto izgubite sansu da delujete.

 

JARAC:

Vasa je radost sto ste nasli ljubav svoga zivota.  Sada je vreme da je sacuvate za sebe! Sve oci su uprte u vase voljeno bice i nikako da  im date do znanja da ste  se skrasili. Samo ste vi imali tu srecu, pa ih udaljite iz vidokruga.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA:

Oko vas se  desavaju neke stvari a niste u mogucnosti da delujete.Vasa je sreca da ste  bar i primetili! Neko ce vam se umesati u zivot, i vreme je da ga u startu udaljite. Pokazite da ste sposobni za to i da cete sacuvati svoj mir!

 

RIBA:

Vasa emotivna slika je iskrivljena, ali ste i sami sludjeni situacijom. Jedna luda ljubav vas je povela stranputicom, i dovela pred provaliju. Tek sada vidite greske i vreme je da se zustavite. Stavite tacku na ono sto je bilo i  okrenite novi list!

Stranice: 1 2