Jedan rak ce moci da kaze da mu je sudbina dala novu sansu za ljubav!

Jedan rak ce moci da kaze da mu je sudbina dala novu sansu za ljubav!

23. veljače 2024. 0 By Lala

VAGA:

Vasa neiscrpna snaga, postace deo vase licnosti.Do sada je niste bas pokazivali ali cete sada pred svima da  budete jako snazni. Ono sto je bilo, jednostavno cete precrtati. A ono sto sledi, bicete sposobni da se borite i da istrajete ma kako da vam bude.

 

SKORPIJA:

Vreme je da se desi ono o cemu sanjate vec odavno, i susret i ljubav. Vreme je da se ostvari ono o cemu ste odavno sanjarili. Vasa ce sreca da bude  tako lepa i neocekivana.Od nje  ocekujete da budete ispunjeni a da potraje, a ne da splasne ubrzo.

 

STRELAC:

Vasa ce situacija da bude  skroz  neobicna i vreme je da se pozabavite. Sledi vam jedan veliki susret koji ce vas  baciti u orbitu. Bice to ljubav na prvi pogled koji ce ce vas oduseviti. Povesce vam lepim  stvarima o kojim ste sanjarili dugo, i neocekivanoj sreci.

 

JARAC:

U dane koji slede ulazite sa neocekivanom radoscu.Radujte se  kao sto niste nikada jer zaista vam slede lepi dani.Vi ste jako odobrovoljeni  i bicete  zadovoljni svim onim sto sledi. Vreme je za nove korake i zelje koje ce dati odjeka.

 

VODOLIJA:

Vas svet se racuna  da je za vas vasa srodna dusa koja vas voli.Vasa ljubav je jako lepa i  vreme je da se  i sami osecate srecno.Od vas se ocekuje da budete verni  partneru, kao i on vama, i bicete najsrecniji par!

 

RIBE:

Vreme je susreta i ljubavi, i red je da se srede sve vase  nedoumice. Niste svesni sta vas ceka, a vasa srodna dusa je tu u blizini.I dok se nadate susretu koji ce vam je doneti, slucajno cete se naci oci u oci. Vreme je da se  zauvek spojite!

Stranice: 1 2